Kunci Gitar Topik Sudirman - Pedot



Capo di fret 2

(Intro) C Fm F Fm

   C          Em      Am   Gm
mending awake dewe saiki pedot
 F          Em   Dm  G
amargo wis ora cocok..
   C          E       Am   C
mending awake dewe saiki pedot
 F          Em   Dm  G
amargo wis ora cocok..

   Em       Am     Dm      G
ra sah dipeksane hubungane dewe
 Em        A        Dm         G
amargo nglarani.. siji lan sijine..

(Chorus)
C        Bm  E
lilakno aku..
            Am          Gm C F G
ra sah mbok piker piker meneh..
C        Bm  E
iklasno aku..
        Am         Gm C
ra usah nyoba bali meneh
F        G  C     Fm
pas aku iso lali..

   C          Em      Am   Gm  C
mending awake dewe saiki pedot
 F          Em   Dm  G F
amargo wis ora cocok..

Em          Am     Dm      G   F
ra sah dipeksane hubungane dewe
 Em        Am       A#         G
amargo nglarani.. siji lan sijine..

(Chorus)
C        Bm  E
lilakno aku..
            Am          Gm C F G
ra sah mbok piker piker meneh..
C        Bm  E
iklasno aku..
        Am         Gm C
ra usah nyoba bali meneh
F        G  C
pas aku iso lali..

F       G        F     Em  Am
 kowe paling tak tresnani
Dm          G   F      Em   Am
  neng jero ati mung siji kowe..
Dm              C
  teko kulonuwun lungone nglarani
Fm          G
kudu tak trimo..

(Int.) F  Em  Dm G C
       D C#m Bm E

(Chorus)
A        G#m C#
lilakno aku..
            F#m         Em A D E
ra sah mbok piker piker meneh..
A        G#m C#
iklasno aku..
        F#m        Em  A
ra usah nyoba bali meneh
D        E  F    G
pas aku iso lali..

C        Bm  E
lilakno aku..
            Am          Gm C F G
ra sah mbok piker piker meneh..
C        Bm  E
iklasno aku..
        Am         Gm C
ra usah nyoba bali meneh
F        G  C
pas aku iso lali..
F        G  Am   D
pas aku iso lali..
F        G      C  Fm F Fm C
pas aku iso.. lali..



Topik Sudirman - Pedot

(Intro) D Gm G Gm

   D          F#m     Bm   Am
mending awake dewe saiki pedot
 G          F#m  Em  A
amargo wis ora cocok..
   D          F#      Bm   D
mending awake dewe saiki pedot
 G          F#m  Em  A
amargo wis ora cocok..

   F#m      Bm     Em      A
ra sah dipeksane hubungane dewe
 F#m       B        Em         A
amargo nglarani.. siji lan sijine..

(Chorus)
D        C#m F#
lilakno aku..
            Bm          Am D G A
ra sah mbok piker piker meneh..
D        C#m F#
iklasno aku..
        Bm         Am D
ra usah nyoba bali meneh
G        A  D     Gm
pas aku iso lali..

   D          F#m     Bm   Am  D
mending awake dewe saiki pedot
 G          F#m  Em  A G
amargo wis ora cocok..

F#m         Bm     Em      A   G
ra sah dipeksane hubungane dewe
 F#m       Bm       C          A
amargo nglarani.. siji lan sijine..

(Chorus)
D        C#m F#
lilakno aku..
            Bm          Am D G A
ra sah mbok piker piker meneh..
D        C#m F#
iklasno aku..
        Bm         Am D
ra usah nyoba bali meneh
G        A  D
pas aku iso lali..

G       A        G     F#m Bm
 kowe paling tak tresnani
Em          A   G      F#m  Bm
  neng jero ati mung siji kowe..
Em              D
  teko kulonuwun lungone nglarani
Gm          A
kudu tak trimo..

(Int.) G  F#m  Em A D
       E D#m C#m F#

(Chorus)
B        A#m D#
lilakno aku..
            G#m         F#m B E F#
ra sah mbok piker piker meneh..
B        A#m D#
iklasno aku..
        G#m        F#m B
ra usah nyoba bali meneh
E        F# G    A
pas aku iso lali..

D        C#m F#
lilakno aku..
            Bm          Am D G A
ra sah mbok piker piker meneh..
D        C#m F#
iklasno aku..
        Bm         Am D
ra usah nyoba bali meneh
G        A  D
pas aku iso lali..
G        A  Bm   E
pas aku iso lali..
G        A      D  Gm G Gm D
pas aku iso.. lali..
Lihat Semua Chord Topik Sudirman
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: