Kunci Gitar Topik Sudirman - Wegah Kelangan



(Intro) C E Am Gm
        F Fm Em A Dm  F Fm

C    G/B         Am
mandeko singmu nangis..
 G        F
aku ora tegel..
      Em       Dm   G
nek kowe wes nangis..

C   G/B         Am
aku neng kene kangen..
 G            F
uwes kangen banget
    Em             Dm       F
esemmu, ngguya ngguyu karo aku..

Fm            Em    Am
 nanging mung konco..
Dm
tak pendem tresno..
        F          Fm
padahal neng ati loro

(Chorus)
          C    Gm
tulus tresnaku..
  Em           E
bacut ket awal wes..
       Am
kadung jeru..

 Gm          C
aku bakal merjuangke
  F        Em
kowe karo aku..
  Dm       G
kowe karo aku..

         C   Gm
sawangen aku..
  Em           E
bakal setyo janji..
        Am
nyimpen tresno iki..

  Gm         Em         F
sanajan kowe dudu nggonaku
 Fm          Em    A
atiku pancen nggonamu..
 Dm          G      C
atimu dinggo wong liyo..

(Int.) E Am Gm
       F Fm Em A Dm  F Fm

C    G/B       Am
mandeko singmu susah
 G        F
aku ora tegel
      Em       Dm  G
nek kowe wes susah..

C     G/B       Am
mergo manis esemmu
 G          F
apikan sliramu
    Em         Dm    G    F
marai keblasuk anggonku turu

Fm            Em    Am
 nanging mung konco..
Dm
tak pendem tresno..
        F          Fm
padahal neng ati loro

(Chorus)
          C    Gm
tulus tresnaku..
  Em           E
bacut ket awal wes..
       Am
kadung jeru..

 Gm          C
aku bakal merjuangke
  F        Em
kowe karo aku..
  Dm       G
kowe karo aku..

         C   Gm
sawangen aku..
  Em           E
bakal setyo janji..
        Am
nyimpen tresno iki..

  Gm         C       F
sanajan kowe dudu nggonaku
 Fm          Em    A
atiku pancen nggonamu..
 Dm          G      C
atimu dinggo wong liyo..
E             Am
dinggo wong liyo..
Gm        F Fm Em A Dm  F Fm
lan dudu aku..



Topik Sudirman - Wegah Kelangan

(Intro) A C# F#m Em
        D Dm C#m F# Bm  D Dm

A    E           F#m
mandeko singmu nangis..
 E        D
aku ora tegel..
      C#m      Bm   E
nek kowe wes nangis..

A   E           F#m
aku neng kene kangen..
 E            D
uwes kangen banget
    C#m            Bm       D
esemmu, ngguya ngguyu karo aku..

Dm            C#m   F#m
 nanging mung konco..
Bm
tak pendem tresno..
        D          Dm
padahal neng ati loro

(Chorus)
          A    Em
tulus tresnaku..
  C#m          C#
bacut ket awal wes..
       F#m
kadung jeru..

 Em          A
aku bakal merjuangke
  D        C#m
kowe karo aku..
  Bm       E
kowe karo aku..

         A   Em
sawangen aku..
  C#m          C#
bakal setyo janji..
        F#m
nyimpen tresno iki..

  Em         C#m        D
sanajan kowe dudu nggonaku
 Dm          C#m   F#
atiku pancen nggonamu..
 Bm          E      A
atimu dinggo wong liyo..

(Int.) C# F#m Em
       D Dm C#m F# Bm  D Dm

A    E/G#      F#m
mandeko singmu susah
 E        D
aku ora tegel
      C#m      Bm  E
nek kowe wes susah..

A     E/G#      F#m
mergo manis esemmu
 E          D
apikan sliramu
    C#m        Bm    E    D
marai keblasuk anggonku turu

Dm            C#m   F#m
 nanging mung konco..
Bm
tak pendem tresno..
        D          Dm
padahal neng ati loro

(Chorus)
          A    Em
tulus tresnaku..
  C#m          C#
bacut ket awal wes..
       F#m
kadung jeru..

 Em          A
aku bakal merjuangke
  D        C#m
kowe karo aku..
  Bm       E
kowe karo aku..

         A   Em
sawangen aku..
  C#m          C#
bakal setyo janji..
        F#m
nyimpen tresno iki..

  Em         A       D
sanajan kowe dudu nggonaku
 Dm          C#m   F#
atiku pancen nggonamu..
 Bm          E      A
atimu dinggo wong liyo..
C#            F#m
dinggo wong liyo..
Em        D Dm C#m F# Bm  D Dm
lan dudu aku..
Lihat Semua Chord Topik Sudirman
Posted on : by
Related Chords: