Kunci Gitar Topik Sudirman - Piyambakan



Capo di fret 2

       C     G             Am
tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  Em            F
rogoku pancen nggonamu
    Em           Dm          G
nanging kowe.. nggone wong liyo..
 F     Em         A
aku yo mung iso nangis..
  Dm                       G
loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
G7            C Csus4 C Csus4
teng pundi-pundi..

F 
aku wis nyobo lali
        Fm
kenanganku karo sliramu
       Em
aku yo wis nyobo ikhlas..
           A
ngikhlaske kowe karo wong liyo..

        Dm
nyatane ikhlas kuwi ra gampang..
       G
rono rene kesandung kenangan
        Em
seprene aku ijek kelingan
         A
sayang saiki wis dadi mantan..
        Dm 
sayang saiki wis dadi mantan..
   G                       G7
ra nyanding ning pelaminan..

(Chorus)
       C     G             Am
tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  Em            F
rogoku pancen nggonamu
    Em           Dm          G
nanging kowe.. nggone wong liyo..
 F     Em         A
aku yo mung iso nangis..
  Dm                       G
loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
G7            C Csus4 C Csus4
teng pundi-pundi..

(Int.) F Fm Em A
       Dm Em F G

F           G
aku ra nyongko
       Em          A
ngopo kowe milih lungo
        Dm         G
pas aku sayang-sayange
        Em         Am
pas aku cinta-cintane
       Dm
kowe milih ro wong liyo
           G
aku nang kene durung lilo..

(Chorus)
       C     G             Am
tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  Em            F
rogoku pancen nggonamu
    Em           Dm          G
nanging kowe.. nggone wong liyo..
 F     Em         A
aku yo mung iso nangis..
  Dm                       G
loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
G7            C      C7
teng pundi-pundi.. hoo..

       F     G             Em
tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  Am            Dm
rogoku pancen nggonamu
  G              C           C7
nanging kowe.. nggone wong liyo..
        D         Fm
aku yo mung iso nangis
  Em          A
loro dewe.. lungo dewe..

  Dm         G
piyambakan.. teng pundi-pundi..
  Dm         G
piyambakan.. teng pundi-pundi
  Dm         G             C Csus4
piyambakan.. teng pundi-pundi..

(Outro) C Csus4 C



Topik Sudirman - Piyambakan

       D     A             Bm
tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  F#m           G
rogoku pancen nggonamu
    F#m          Em          A
nanging kowe.. nggone wong liyo..
 G     F#m        B
aku yo mung iso nangis..
  Em                       A
loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
A7            D Dsus4 D Dsus4
teng pundi-pundi..

G 
aku wis nyobo lali
        Gm
kenanganku karo sliramu
       F#m
aku yo wis nyobo ikhlas..
           B
ngikhlaske kowe karo wong liyo..

        Em
nyatane ikhlas kuwi ra gampang..
       A
rono rene kesandung kenangan
        F#m
seprene aku ijek kelingan
         B
sayang saiki wis dadi mantan..
        Em 
sayang saiki wis dadi mantan..
   A                       A7
ra nyanding ning pelaminan..

(Chorus)
       D     A             Bm
tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  F#m           G
rogoku pancen nggonamu
    F#m          Em          A
nanging kowe.. nggone wong liyo..
 G     F#m        B
aku yo mung iso nangis..
  Em                       A
loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
A7            D Dsus4 D Dsus4
teng pundi-pundi..

(Int.) G Gm F#m B
       Em F#m G A

G           A
aku ra nyongko
       F#m         B
ngopo kowe milih lungo
        Em         A
pas aku sayang-sayange
        F#m        Bm
pas aku cinta-cintane
       Em
kowe milih ro wong liyo
           A
aku nang kene durung lilo..

(Chorus)
       D     A             Bm
tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  F#m           G
rogoku pancen nggonamu
    F#m          Em          A
nanging kowe.. nggone wong liyo..
 G     F#m        B
aku yo mung iso nangis..
  Em                       A
loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
A7            D      D7
teng pundi-pundi.. hoo..

       G     A             F#m
tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  Bm            Em
rogoku pancen nggonamu
  A              D           D7
nanging kowe.. nggone wong liyo..
        E         Gm
aku yo mung iso nangis
  F#m         B
loro dewe.. lungo dewe..

  Em         A
piyambakan.. teng pundi-pundi..
  Em         A
piyambakan.. teng pundi-pundi
  Em         A             D Dsus4
piyambakan.. teng pundi-pundi..

(Outro) D Dsus4 D
Lihat Semua Chord Topik Sudirman
Posted on : by
Related Chords: