Kunci Gitar Syahiba Saufa - Gede Ndase



(Intro) Am  Em  F G C..

    C           G
wes suwe ngrasakke..
     Am          Em
roso seneng karo kowe..
    F           C
wes suwe tak pendem..
   Dm          G     F-F-Am-G
ra wani tak ungkapke..

  C          G          Am
kukira kau kasih kesempatan..
          Em
tuk mencintaimu..
  F           C
tiwas gede ndase..
    Dm        G      C
aku bakalan.. dadi jodone..

(Intro) C-C#-Dm G C..

 Am       Em
opo.. wes bosen..
   F  G       C  E
nyawang.. rupaku..
 Am          Em
opo.. wes ra seneng..
        F
ketemu mbendino..
  G           C       G
ngguya ngguyu bareng.. (ho'a ho'e)

(Chorus)
     C       G
kowe sing emosi
         Am      Em
aku sing sadar diri
     F             C
kowe sing nggawe loro
          Dm         G
aku sing njaluk ngapuro..

       Am      Em
tak trimo swaramu..
  F           C
senajan nglarani ati
        Am      Em
tak tunggu sadarmu..
       F     G   C
nganti tekan sakiki..

(Int.) F  C  Dm G C..
       Am Em Dm C
       Dm F G  C..

 Am       Em
opo.. wes bosen..
   F  G       C  E
nyawang.. rupaku..
 Am          Em
opo.. wes ra seneng..
        F
ketemu mbendino..
  G           C       G
ngguya ngguyu bareng.. (ho'a ho'e)

(Chorus)
     C       G
kowe sing emosi
         Am      Em
aku sing sadar diri
     F             C
kowe sing nggawe loro
          Dm         G
aku sing njaluk ngapuro..

       Am      Em
tak trimo swaramu..
  F           C
senajan nglarani ati
        Am      Em
tak tunggu sadarmu..
       F     G   C  G
nganti tekan sakiki..

     C       G
kowe sing emosi
         Am      Em
aku sing sadar diri
     F             C
kowe sing nggawe loro
          Dm         G
aku sing njaluk ngapuro..

       Am      Em
tak trimo swaramu..
  F           C
senajan nglarani ati
        Am      Em
tak tunggu sadarmu..
       F     G   C
nganti tekan sakiki..
       F     G   C
nganti tekan sakiki..



Syahiba Saufa - Gede Ndase

(Intro) Em  Bm  C D G..

    G           D
wes suwe ngrasakke..
     Em          Bm
roso seneng karo kowe..
    C           G
wes suwe tak pendem..
   Am          D     C-C-Em-D
ra wani tak ungkapke..

  G          D          Em
kukira kau kasih kesempatan..
          Bm
tuk mencintaimu..
  C           G
tiwas gede ndase..
    Am        D      G
aku bakalan.. dadi jodone..

(Intro) G-G#-Am D G..

 Em       Bm
opo.. wes bosen..
   C  D       G  B
nyawang.. rupaku..
 Em          Bm
opo.. wes ra seneng..
        C
ketemu mbendino..
  D           G       D
ngguya ngguyu bareng.. (ho'a ho'e)

(Chorus)
     G       D
kowe sing emosi
         Em      Bm
aku sing sadar diri
     C             G
kowe sing nggawe loro
          Am         D
aku sing njaluk ngapuro..

       Em      Bm
tak trimo swaramu..
  C           G
senajan nglarani ati
        Em      Bm
tak tunggu sadarmu..
       C     D   G
nganti tekan sakiki..

(Int.) C  G  Am D G..
       Em Bm Am G
       Am C D  G..

 Em       Bm
opo.. wes bosen..
   C  D       G  B
nyawang.. rupaku..
 Em          Bm
opo.. wes ra seneng..
        C
ketemu mbendino..
  D           G       D
ngguya ngguyu bareng.. (ho'a ho'e)

(Chorus)
     G       D
kowe sing emosi
         Em      Bm
aku sing sadar diri
     C             G
kowe sing nggawe loro
          Am         D
aku sing njaluk ngapuro..

       Em      Bm
tak trimo swaramu..
  C           G
senajan nglarani ati
        Em      Bm
tak tunggu sadarmu..
       C     D   G  D
nganti tekan sakiki..

     G       D
kowe sing emosi
         Em      Bm
aku sing sadar diri
     C             G
kowe sing nggawe loro
          Am         D
aku sing njaluk ngapuro..

       Em      Bm
tak trimo swaramu..
  C           G
senajan nglarani ati
        Em      Bm
tak tunggu sadarmu..
       C     D   G
nganti tekan sakiki..
       C     D   G
nganti tekan sakiki..
Lihat Semua :

Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar lainnya: