Kunci Gitar Syahiba Saufa - Lemah Teles



Capo di fret 2

(Intro) C Bm Am A
        Dm A Dm Fm -G

  C      G        Am
jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
          Dm
nanging dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
        C           G
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Am          Em
tanpo nguwaske mburi..
      F           Em
tak tabrak kowe loro..
    Dm       G
iki salahe sopo..

      C             G
yen kowe wes ra tresno
     Am              Em
ngomongo ojo terus lungo..
     F       Em
awas nemoni apes..
        Dm          G            C
lemah teles.. Gusti sing bakal bales..

(Int.) C G Am Em
       F Em Dm Fm
       F  Em Am
       Dm  G..

  C      G        Am
jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
          Dm
nanging dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
        C           G
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Am          Em
tanpo nguwaske mburi..
      F           Em
tak tabrak kowe loro..
    Dm       G
iki salahe sopo..

      C             G
yen kowe wes ra tresno
     Am              Em
ngomongo ojo terus lungo..
     F       Em
awas nemoni apes..
        Dm          G            C
lemah teles.. Gusti sing bakal bales..

        C           G
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Am          Em
tanpo nguwaske mburi..
      F           Em
tak tabrak kowe loro..
    Dm       G
iki salahe sopo..

      C             G
yen kowe wes ra tresno
     Am              Em
ngomongo ojo terus lungo..
     F       Em
awas nemoni apes..
        Dm          G            C   F C
lemah teles.. Gusti sing bakal bales..



Syahiba Saufa - Lemah Teles

(Intro) D C#m Bm B
        Em B/D# Em Gm -A

  D      A        Bm
jujur.. ati iki loro..
  G           A         D
durung iso nompo kenyataan..
F#                       B
 tanduran sing wes tak sirami..
          Em
nanging dadi awu ireng..
        A
diobong karo kahanan..

D          A           Bm
 mbiyen janji bareng bareng..
G           A         D
 ngerasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
        D           A
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
yen kowe wes ra tresno
     Bm              F#m
ngomongo ojo terus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em          A            D
lemah teles.. Gusti sing bakal bales..

(Int.) D A Bm F#m
       G F#m Em Gm
       G  F#m Bm
       Em  A..

  D      A        Bm
jujur.. ati iki loro..
  G           A         D
durung iso nompo kenyataan..
F#                       B
 tanduran sing wes tak sirami..
          Em
nanging dadi awu ireng..
        A
diobong karo kahanan..

D          A           Bm
 mbiyen janji bareng bareng..
G           A         D
 ngerasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
        D           A
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
yen kowe wes ra tresno
     Bm              F#m
ngomongo ojo terus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em          A            D
lemah teles.. Gusti sing bakal bales..

        D           A
kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
yen kowe wes ra tresno
     Bm              F#m
ngomongo ojo terus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em          A            D   G D
lemah teles.. Gusti sing bakal bales..
Lihat Semua :

Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar lainnya: