Kunci Gitar Syahiba Saufa - Ojo Kakean Sambat



Capo di fret 2

(Intro) -C F G Em Am
        Dm G C

C             F
ojo kakean sambat..
      G              Em
wong urip iku kudu kuat..
Am             Dm
ibarat balap karung
             G               C
kadang kesrimpet kadang kesandung..

C             F
ojo kakean ngeluh..
      G                 Em
wong urip pancen akeh butuh..
Am                 Dm
semangat nyambut gawe
             G            C
urip ben sak mati yo'ni wae..

(Intro) Am Dm G C..

(Chorus)
         F        G
wayah kerjo yo kerjo
         Em       Am
wayah ngopi yo ngopi
           Dm
pengen bahagio
    G              C
ojo mung nafsir mimpi..

          F           G
nafsir mimpi jo keduweren
         Em        Am
yen tangimu iseh kawanen
          Dm             G
ngejar mimpi.. jo mung turu
            C
karo angen-angen..

              F
ojo kakean sambat
              G
ora bakal melarat
                 Em
angger gelem semangat
             Am
kerjo sing giat
              Dm
dibarengi tirakat
                    G
ben Gusti paring berkat
            C
kudu sing kuat..

              F
yo dilakoni wae
                  G
yen mlaku sakmestine
                  Em
sing penting usahane
              Am
ora kleru dalane
                 Dm
kabeh wes digariske
                 G
mengko hasil akhire
                 C
pasrah marang kuasane..

(Int.) Am... Am...
       F G Em Am
       F G C..

C             F
ojo kakean ngeluh..
      G                 Em
wong urip pancen akeh butuh..
Am                 Dm
semangat nyambut gawe
             G            C
urip ben sak mati yo'ni wae..

(Intro) Am Dm G C..

(Chorus)
         F        G
wayah kerjo yo kerjo
         Em       Am
wayah ngopi yo ngopi
           Dm
pengen bahagio
    G              C
ojo mung nafsir mimpi..

          F           G
nafsir mimpi jo keduweren
         Em        Am
yen tangimu iseh kawanen
          Dm             G
ngejar mimpi.. jo mung turu
            C
karo angen-angen..

              F
ojo kakean sambat
              G
ora bakal melarat
                 Em
angger gelem semangat
             Am
kerjo sing giat
              Dm
dibarengi tirakat
                    G
ben Gusti paring berkat
            C
kudu sing kuat..

              F
yo dilakoni wae
                  G
yen mlaku sakmestine
                  Em
sing penting usahane
              Am
ora kleru dalane
                 Dm
kabeh wes digariske
                 G
mengko hasil akhire
                 C
pasrah marang kuasane..

(Outro) F G Em Am
        F G C..



Syahiba Saufa - Ojo Kakean Sambat

(Intro) -D G A F#m Bm
        Em A D

D             G
ojo kakean sambat..
      A              F#m
wong urip iku kudu kuat..
Bm             Em
ibarat balap karung
             A               D
kadang kesrimpet kadang kesandung..

D             G
ojo kakean ngeluh..
      A                 F#m
wong urip pancen akeh butuh..
Bm                 Em
semangat nyambut gawe
             A            D
urip ben sak mati yo'ni wae..

(Intro) Bm Em A D..

(Chorus)
         G        A
wayah kerjo yo kerjo
         F#m      Bm
wayah ngopi yo ngopi
           Em
pengen bahagio
    A              D
ojo mung nafsir mimpi..

          G           A
nafsir mimpi jo keduweren
         F#m       Bm
yen tangimu iseh kawanen
          Em             A
ngejar mimpi.. jo mung turu
            D
karo angen-angen..

              G
ojo kakean sambat
              A
ora bakal melarat
                 F#m
angger gelem semangat
             Bm
kerjo sing giat
              Em
dibarengi tirakat
                    A
ben Gusti paring berkat
            D
kudu sing kuat..

              G
yo dilakoni wae
                  A
yen mlaku sakmestine
                  F#m
sing penting usahane
              Bm
ora kleru dalane
                 Em
kabeh wes digariske
                 A
mengko hasil akhire
                 D
pasrah marang kuasane..

(Int.) Bm... Bm...
       G A F#m Bm
       G A D..

D             G
ojo kakean ngeluh..
      A                 F#m
wong urip pancen akeh butuh..
Bm                 Em
semangat nyambut gawe
             A            D
urip ben sak mati yo'ni wae..

(Intro) Bm Em A D..

(Chorus)
         G        A
wayah kerjo yo kerjo
         F#m      Bm
wayah ngopi yo ngopi
           Em
pengen bahagio
    A              D
ojo mung nafsir mimpi..

          G           A
nafsir mimpi jo keduweren
         F#m       Bm
yen tangimu iseh kawanen
          Em             A
ngejar mimpi.. jo mung turu
            D
karo angen-angen..

              G
ojo kakean sambat
              A
ora bakal melarat
                 F#m
angger gelem semangat
             Bm
kerjo sing giat
              Em
dibarengi tirakat
                    A
ben Gusti paring berkat
            D
kudu sing kuat..

              G
yo dilakoni wae
                  A
yen mlaku sakmestine
                  F#m
sing penting usahane
              Bm
ora kleru dalane
                 Em
kabeh wes digariske
                 A
mengko hasil akhire
                 D
pasrah marang kuasane..

(Outro) G A F#m Bm
        G A D..

Chord Syahiba Saufa

Chord Syahiba Saufa - Ojo Kakean Sambat

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :