Kunci Gitar Syahiba Saufa - Kuciwo (Koplo)



(Intro) C C F G C
        C C F G C..

  C                Em
sepine.. ing wengi iki..
      F        G            C
tanpo ono rembulan.. sing ngancani..
   Dm                G
lintang.. sing indah disawang..
      C Bm       Am
ilang ketutup mendung..
  Dm                     G
netes banyu moto ra kebendung..

    C                    Em
tegone.. ninggal tanpo jalaran..
    F       G           C
ora keroso aku sing.. kelaran..
   F        Fm   C           Am
perkoro sepele.. mbok gawe gede..
  Dm           G        C
medot tresno semene suwene..

(Intro) Dm G C Am
        Dm G C..

(Chorus)
 Am
opo ra ngelingi..
         Em
janjimu mbiyen ngancani..
F
serto tak tenani..
       C          G
gawe kuciwo ning ati..

   Am
perjuangan mbiyen..
           Em
sing tak lakoni nggo kowe..
 F
atiku sing gapuk..
         C           G
tansoyo mbok gawe ngene..

Dm                 Am           -G
wis tak ngerteni.. wis tak akoni..
    F           G           C
yen tresno ra keno.. digondeli..

(Int.) Am  Em  F  G..
       F  Fm G C..

    C                    Em
tegone.. ninggal tanpo jalaran..
    F       G           C
ora keroso aku sing.. kelaran..
   F        Fm   C           Am
perkoro sepele.. mbok gawe gede..
  Dm           G        C
medot tresno semene suwene..

(Intro) Dm G C Am
        Dm G C..

(Chorus)
 Am
opo ra ngelingi..
         Em
janjimu mbiyen ngancani..
F
serto tak tenani..
       C          G
gawe kuciwo ning ati..

   Am
perjuangan mbiyen..
           Em
sing tak lakoni nggo kowe..
 F
atiku sing gapuk..
         C           G
tansoyo mbok gawe ngene..

 Am
opo ra ngelingi..
         Em
janjimu mbiyen ngancani..
F
serto tak tenani..
       C          G
gawe kuciwo ning ati..

   Am
perjuangan mbiyen..
           Em
sing tak lakoni nggo kowe..
 F
atiku sing gapuk..
         C           G
tansoyo mbok gawe ngene..

Dm                 Am
wis tak ngerteni.. wis tak akoni..
    F           G           C
yen tresno ra keno.. digondeli..
Dm                 Am
wis tak ngerteni.. wis tak akoni..
    F           G           C
yen tresno ra keno.. digondeli..



Syahiba Saufa - Kuciwo (Koplo)

(Intro) A A D E A
        A A D E A..

  A                C#m
sepine.. ing wengi iki..
      D        E            A
tanpo ono rembulan.. sing ngancani..
   Bm                E
lintang.. sing indah disawang..
      A G#m      F#m
ilang ketutup mendung..
  Bm                     E
netes banyu moto ra kebendung..

    A                    C#m
tegone.. ninggal tanpo jalaran..
    D       E           A
ora keroso aku sing.. kelaran..
   D        Dm   A           F#m
perkoro sepele.. mbok gawe gede..
  Bm           E        A
medot tresno semene suwene..

(Intro) Bm E A F#m
        Bm E A..

(Chorus)
 F#m
opo ra ngelingi..
         C#m
janjimu mbiyen ngancani..
D
serto tak tenani..
       A          E
gawe kuciwo ning ati..

   F#m
perjuangan mbiyen..
           C#m
sing tak lakoni nggo kowe..
 D
atiku sing gapuk..
         A           E
tansoyo mbok gawe ngene..

Bm                 F#m          -E
wis tak ngerteni.. wis tak akoni..
    D           E           A
yen tresno ra keno.. digondeli..

(Int.) F#m  C#m  D  E..
       D  Dm E A..

    A                    C#m
tegone.. ninggal tanpo jalaran..
    D       E           A
ora keroso aku sing.. kelaran..
   D        Dm   A           F#m
perkoro sepele.. mbok gawe gede..
  Bm           E        A
medot tresno semene suwene..

(Intro) Bm E A F#m
        Bm E A..

(Chorus)
 F#m
opo ra ngelingi..
         C#m
janjimu mbiyen ngancani..
D
serto tak tenani..
       A          E
gawe kuciwo ning ati..

   F#m
perjuangan mbiyen..
           C#m
sing tak lakoni nggo kowe..
 D
atiku sing gapuk..
         A           E
tansoyo mbok gawe ngene..

 F#m
opo ra ngelingi..
         C#m
janjimu mbiyen ngancani..
D
serto tak tenani..
       A          E
gawe kuciwo ning ati..

   F#m
perjuangan mbiyen..
           C#m
sing tak lakoni nggo kowe..
 D
atiku sing gapuk..
         A           E
tansoyo mbok gawe ngene..

Bm                 F#m
wis tak ngerteni.. wis tak akoni..
    D           E           A
yen tresno ra keno.. digondeli..
Bm                 F#m
wis tak ngerteni.. wis tak akoni..
    D           E           A
yen tresno ra keno.. digondeli..

Chord Syahiba Saufa

Chord Syahiba Saufa - Kuciwo (Koplo)

Lihat Semua :