Kunci Gitar NDX AKA - Selamat Jalan Pakde Didi Kempot



Capo di fret 1

D     C        D
  kelangan njenengan..
      G         Em
atine koyo di sigar
       C
InsyaAllah tak ikhlaske
        D
senajan atiku ambyar

       G       D
maturnuwun wis ngancani
    Em        Bm
aku pas loro ati
         C     G
mung lagune njenengan
      D
sing iso ngerteni..
          G      D
selamat jalan PakDe..
        Em                Bm
sobat ambyar tetep ning kene
         C          G
The Godfather Of Broken Heart
      D                        G
tetep tak kenang tekane saklawase..



NDX AKA - Selamat Jalan Pakde Didi Kempot

D#    C#       D#
  kelangan njenengan..
      G#        Fm
atine koyo di sigar
       C#
InsyaAllah tak ikhlaske
        D#
senajan atiku ambyar

       G#      D#
maturnuwun wis ngancani
    Fm        Cm
aku pas loro ati
         C#    G#
mung lagune njenengan
      D#
sing iso ngerteni..
          G#     D#
selamat jalan PakDe..
        Fm                Cm
sobat ambyar tetep ning kene
         C#         G#
The Godfather Of Broken Heart
      D#                       G#
tetep tak kenang tekane saklawase..
Lihat Semua Chord NDX A.K.A
Posted on : by
Related Chords: