Kunci Gitar Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn



Ciptaan : Kang Tri

Dipopulerkan juga oleh Demang Family X Galih Bangun

Capo di fret 2

(Intro) C D Bm Em Am D G..

G     D            Em  D
saiki di loss ke wae..
C              G          Am D
yen pancen wes ra tresno aku..
G       D           Em   D
polahmu mung sak penakmu..
C             G       Am D
sing nggawe tatune atiku..

G               D      Em  D
pancen bener kandane atiku..
  C        G          Am D
kowe bakal ninggalke aku..

Bm            Em
kowe.. ra peduli..
  Bm       Em
karo.. awakku..
      C                  B
wes cukup.. loss seko atiku..

(Chorus)
Em
nggulung kenangan
         Bm
antarane kowe lan aku
        C                 G   D
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
Em                   Bm
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
       C                   B
lungo adoh.. loss sak karepmu..

(Int.) Em  Bm  C  G D
       Em  Bm  C  D..

(Chorus)
Em
nggulung kenangan
         Bm
antarane kowe lan aku
        C                 G   D
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
Em                   Bm
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
       C                   B
lungo adoh.. loss sak karepmu..
B              Em
 loss sak karepmu..



Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn

(Intro) D E C#m F#m Bm E A..

A     E            F#m E
saiki di loss ke wae..
D              A          Bm E
yen pancen wes ra tresno aku..
A       E           F#m  E
polahmu mung sak penakmu..
D             A       Bm E
sing nggawe tatune atiku..

A               E      F#m E
pancen bener kandane atiku..
  D        A          Bm E
kowe bakal ninggalke aku..

C#m           F#m
kowe.. ra peduli..
  C#m      F#m
karo.. awakku..
      D                  C#
wes cukup.. loss seko atiku..

(Chorus)
F#m
nggulung kenangan
         C#m
antarane kowe lan aku
        D                 A   E
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
F#m                  C#m
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
       D                   C#
lungo adoh.. loss sak karepmu..

(Int.) F#m  C#m  D  A E
       F#m  C#m  D  E..

(Chorus)
F#m
nggulung kenangan
         C#m
antarane kowe lan aku
        D                 A   E
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
F#m                  C#m
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
       D                   C#
lungo adoh.. loss sak karepmu..
C#             F#m
 loss sak karepmu..
Lihat Semua Chord Putri Dn
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.