Kunci Gitar Syafa Inema - Pasrah Karo Gusti



Capo di fret 4

(Intro) C  G  Am D G  D

      G
kok koyok ngene
       C                G
rasane wong nandang tresno..
  C        G
nelongso rasane
      Am            D
ora biso nyanding kowe..

  G             C          G
paringono kuat ati biso nompo..
C         G
nyawang kowe..
       Am      D      G
sesandingan ro wong liyo..

    Am
aku pancen wong sepele
         Bm         Em
wong tuwamu nyepelekne
      Am       D             G
sadar diri aku mung balungan kere..

(Chorus)
   Em
Gusti paring kuat atiku iki
              D                    G
wong sing tak tresno tego menghianati..
   Em
Gusti paring sabar atiku iki..
    D                        G
aku ngerti tresno rakudu duweni..

  Am     D          G   D/F# Em
lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
        Am        D              G
nyawang kowe.. di sanding wong liyo..

(Int.) Am  Bm  C D G..
       Em Em D G
       Em Em D G D

      G
kok koyok ngene
       C                G
rasane wong nandang tresno..
  C        G
nelongso rasane
      Am            D
ora biso nyanding kowe..

  G             C          G
paringono kuat ati biso nompo..
C         G
nyawang kowe..
       Am      D      G
sesandingan ro wong liyo..

    Am
aku pancen wong sepele
         Bm         Em
wong tuwamu nyepelekne
      Am       D             G
sadar diri aku mung balungan kere..

(Chorus)
   Em
Gusti paring kuat atiku iki
              D                    G
wong sing tak tresno tego menghianati..
   Em
Gusti paring sabar atiku iki..
    D                        G
aku ngerti tresno rakudu duweni..

  Am     D          G   D/F# Em
lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
        Am        D              G
nyawang kowe.. di sanding wong liyo..
  Am     D          G   D/F# Em
lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
        Am        D              G
nyawang kowe.. di sanding wong liyo..



Syafa Inema - Pasrah Karo Gusti

🎸 Chord originalnya dari E

(Intro) F  C  Dm G C  G

      C
kok koyok ngene
       F                C
rasane wong nandang tresno..
  F        C
nelongso rasane
      Dm            G
ora biso nyanding kowe..

  C             F          C
paringono kuat ati biso nompo..
F         C
nyawang kowe..
       Dm      G      C
sesandingan ro wong liyo..

    Dm
aku pancen wong sepele
         Em         Am
wong tuwamu nyepelekne
      Dm       G             C
sadar diri aku mung balungan kere..

(Chorus)
   Am
Gusti paring kuat atiku iki
              G                    C
wong sing tak tresno tego menghianati..
   Am
Gusti paring sabar atiku iki..
    G                        C
aku ngerti tresno rakudu duweni..

  Dm     G          C   G/B  Am
lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
        Dm        G              C
nyawang kowe.. di sanding wong liyo..

(Int.) Dm  Em  F G C..
       Am Am G C
       Am Am G C G

      C
kok koyok ngene
       F                C
rasane wong nandang tresno..
  F        C
nelongso rasane
      Dm            G
ora biso nyanding kowe..

  C             F          C
paringono kuat ati biso nompo..
F         C
nyawang kowe..
       Dm      G      C
sesandingan ro wong liyo..

    Dm
aku pancen wong sepele
         Em         Am
wong tuwamu nyepelekne
      Dm       G             C
sadar diri aku mung balungan kere..

(Chorus)
   Am
Gusti paring kuat atiku iki
              G                    C
wong sing tak tresno tego menghianati..
   Am
Gusti paring sabar atiku iki..
    G                        C
aku ngerti tresno rakudu duweni..

  Dm     G          C   G/B  Am
lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
        Dm        G              C
nyawang kowe.. di sanding wong liyo..
  Dm     G          C   G/B  Am
lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
        Dm        G              C
nyawang kowe.. di sanding wong liyo..
Lihat Semua Chord Syafa Inema
Posted on : by
Related Chords: