Kunci Gitar Syafa Inema - Gandeng Liyane



(Intro) C..

               F    G   C
janji rabakal ono.. ati sing liyo..
Am           Dm     G       C
nanging nyatane.. saikine cidro..
C7       F    G             C
panase geni.. kang ngobong ati..
Am        Dm          G      C   C7
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

(Intro) F G C C7
        Dm G C..

              Dm
aku ngomong salah..
      G           C
aku meneng soyo salah..
      Am        Dm
opo kowe ra kelingan
        G          C
susah seneng bebarengan..

  C      Dm        G        C
roso ati iki.. kok gawe ampiran..
Am        Dm         G         C
opo kok kiro.. atiku iki kos kosan..

(Chorus)
          F    G          C
wis tak cobo.. tak kuat kuatne..
Am         Dm      G             C
 nyawang kowe.. gandeng karo liyane..
C7      F    G         Am
panyuwunku.. karo sliramu..
       Dm     G             C
mugo kowe ora getun ninggal aku..

(Intro) F G C..

               F    G   C
janji rabakal ono.. ati sing liyo..
Am           F      G       C
nanging nyatane.. saikine cidro..
C7       F    G             C
panase geni.. kang ngobong ati..
Am        F           G      C
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

(Int.) F  Fm
       C  G  C  G
       F G C..

              Dm
aku ngomong salah..
      G           C
aku meneng soyo salah..
      Am        Dm
opo kowe ra kelingan
        G          C
susah seneng bebarengan..

  C      Dm        G        C
roso ati iki.. kok gawe ampiran..
Am        Dm         G         C
opo kok kiro.. atiku iki kos kosan..

(Chorus)
          F    G          C
wis tak cobo.. tak kuat kuatne..
Am         Dm      G             C
 nyawang kowe.. gandeng karo liyane..
C7      F    G         Am
panyuwunku.. karo sliramu..
       Dm     G             C
mugo kowe ora getun ninggal aku..

(Intro) F G C..

               F    G   C
janji rabakal ono.. ati sing liyo..
Am           F      G       C
nanging nyatane.. saikine cidro..
C7       F    G             C
panase geni.. kang ngobong ati..
Am        Dm          G      C
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

               F    G   C
janji rabakal ono.. ati sing liyo..
Am           F      G       C
nanging nyatane.. saikine cidro..
C7       F    G             C
panase geni.. kang ngobong ati..
Am        Dm          G      C
tego mentolo.. kowe nglarani ati..

(Outro) F Fm C..
Lihat Semua :

Syafa Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: