Kunci Gitar Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah)



           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

(Intro) F  C  Dm G C
        F  C  Dm G C

          C    F
uwis to cukup yang..
           C        G
mbanding-mbandingke..
Am     Em       G      Em G
 aku karo mantanmu kae..
F      G              C          Am
 trimo meneng ngempet loro ning ati..
Dm       D         G  F-Em-Dm
 kowe ra tau ngerteni..

      C              F       C
pisan pindo dinengke kok kebablasan..
      Am                   G
ora peka opo pancen kebangeten..
F    G           C          Am
 yen iseh sayang karo mantanmu
Dm         G           C  G/B C
ngopo kowe nompo tresnoku..

(Chorus)
           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

C         F          C
 cantel loro werno biru
      G           Am
amung tok woco WA-ku..
       Em       G      Em G
ratau mbales chatingku..
F       G        C
 kurang opo aku iki
        Am             Dm
senajan kerep mbok larani
    D          G   F-Em-Dm
aku iseh njogo ati..

                C
sing jenenge mantan
                    F
kudune guak ning sampah
               C
timbang gawe hubungan
             C
awake dewe bubrah
               Am
mergo mantan kuwi ibarat jangan basi
            G
rosone wis anyep arepo meh dipanasi
            F                    G
saktenane kowe nganggep aku iki opo
             C                   Am
wis dadi bojomu iseh koyo wong liyo
                 Dm
pendak dino mung tok
                     G
bandingke karo mantanmu
              C        G/B     C
yen kowe dadi aku piye perasaanmu..

(Chorus)
           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: