Kunci Gitar Syafa Inema - Sigarane Ati



      Am         Em
matur nuwun kang mas..
 F           C
mboten blenjani..
    Dm        G         C
sliramu njogo ati tekan sakniki..
 Am          Em     F         C
mboten nggelani.. nopo nguciwani..
    Dm             G           C
duh kang mas cah bagus.. pepujaning ati..

(Intro) Am Em F C Dm G C..
        Am Em F C Dm G C..

  C         G
sumilire.. angin dalu
      Am                Em
ngancani kangen marang sliramu
      F           C
masio durung biso ketemu
        Dm      G
tetepo njogo atiku..

C              G
lintang lan rembulan
      Am          Em
ing langit wengi iki..
F        C                 Dm       G
tansah kemerlipan ngancani ati kasmaran..

  F               G
matur nuwun kagem sedoyo
       C     G/B   Am
tresno lan setio niki..
      Dm             G           C
bakal tak jogo.. nganti tekaning pati..

(Chorus)
      Am         Em
matur nuwun kang mas..
 F           C
mboten blenjani..
    Dm        G         C
sliramu njogo ati tekan sakniki..
 Am          Em     F         C
mboten nggelani.. nopo nguciwani..
    Dm             G           C
duh kang mas cah bagus.. pepujaning ati..

     Dm        G
mugi Gusti maringi..
      C      G/B  Am
restu marang dongaku..
     Dm        G         C    E
sliramu dadi sigaraning atiku..

(Intro) Am Em F C Dm G C..
        Am Em F C Dm G C..

C              G
lintang lan rembulan
      Am          Em
ing langit wengi iki..
F        C                 Dm       G
tansah kemerlipan ngancani ati kasmaran..

  F               G
matur nuwun kagem sedoyo
       C     G/B   Am
tresno lan setio niki..
      Dm             G           C
bakal tak jogo.. nganti tekaning pati..

(Chorus)
      Am         Em
matur nuwun kang mas..
 F           C
mboten blenjani..
    Dm        G         C
sliramu njogo ati tekan sakniki..
 Am          Em     F         C
mboten nggelani.. nopo nguciwani..
    Dm             G           C
duh kang mas cah bagus.. pepujaning ati..

     Dm        G
mugi Gusti maringi..
      C      G/B  Am
restu marang dongaku..
     Dm        G         C    E
sliramu dadi sigaraning atiku..
Lihat Semua Chord Syafa Inema
Posted on : by
Related Chords: