Kunci Gitar Syafa Inema - Wonogiri Mblenjani Janji



(Intro) Am  Em  F G C E
        Am  Em  F G C E

C                     G
 udan grimis.. ning kutho wonogiri..
        Am
ning lampu merah ponten
          Em
sliramu mblenjani janji..
  F             G        C    Em   Am
pamitmu mangkat kerjo nyatane ngeliyo..
  Dm       G           C
tego.. tresnoku mbok sio-sio..

C                    G
 opo wis ra kelingan jaman semono..
    Am
naliko mbiyen kowe nangis
    Em
nyender ning pundakku..
    F        G          C      Em Am
tak usap eluhmu.. tak tenangno atimu..
      Dm        G           C
cah bagus.. aku kangen sliramu..

(Intro) F G C Em Am
        Dm G C..

(Chorus)
          Am
nyobo tak kuatne ati
          Em
senajan banyu moto mili..
       F      G           C        E
ning wonogiri kowe mblenjani janji..

  Am
deres banyu moto
         Em
kelingan jaman semono..
     F           G           C       E
sliramu teko nggowo tresno saikine loro..

  Dm          G
yowis mas rapopo..
        C      Em   Am
pesenku jo nganti lali..
 Dm          G          C    E
elingo getun kuwi tibo mburi..

(Int.) Am  Em  F G C E
       Am  Em  F G C E

C                     G
 udan grimis.. ning kutho wonogiri..
        Am
ning lampu merah ponten
          Em
sliramu mblenjani janji..
  F             G        C    Em   Am
pamitmu mangkat kerjo nyatane ngeliyo..
  Dm       G           C
tego.. tresnoku mbok sio-sio..

C                    G
 opo wis ra kelingan jaman semono..
    Am
naliko mbiyen kowe nangis
    Em
nyender ning pundakku..
    F        G          C      Em Am
tak usap eluhmu.. tak tenangno atimu..
      Dm        G           C
cah bagus.. aku kangen sliramu..

(Intro) F G C Em Am
        Dm G C..

(Chorus)
          Am
nyobo tak kuatne ati
          Em
senajan banyu moto mili..
       F      G           C        E
ning wonogiri kowe mblenjani janji..

  Am
deres banyu moto
         Em
kelingan jaman semono..
     F           G           C       E
sliramu teko nggowo tresno saikine loro..

  Dm          G
yowis mas rapopo..
        C      Em   Am
pesenku jo nganti lali..
 Dm          G          C    E Am
elingo getun kuwi tibo mburi..
Lihat Semua Chord Syafa Inema
Posted on : by
Related Chords: