Kunci Gitar Jihan Audy - Ngadepi Kenyataan (Aldris Mursyid)



Capo di fret 3

(Intro) C  C Dm G C..

C                         C
 lungguh nang kene.. ning andingku..
C
 ning ambang wates
     C
cahyane bengi lan awan..

C                      C
 lungguh nang kene.. karo aku..
C                    C
 ojo sepaneng sing tenang pikiranmu..

        Dm
kowe ki cah lanang..
         F            G       C
sing kudune kuat ngadepi kenyataan..

Am               Dm
 kenyataan sing ugal-ugalan..
G                  C
 salah dalan kowe loro tenan..
Am           Dm                  G
 ojo gersah wae.. ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

(Chorus)
                  F
kekarepan pengen uripmu mulyo..
G                      C
 nanging kowe ra gelem rekoso..
Am          Dm             G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
turumu kuwi miring..

C                   C
 sejatine urip kuwi ra bedo..
C                C
 kabeh podo kari sawang sinawang..

        Dm
kowe ki cah lanang..
         F          G         C
sing kudune kuat ngadepi kenyataan..

Am               Dm
 kenyataan sing ugal-ugalan..
G                  C
 salah dalan kowe loro tenan..
Am           Dm                  G
 ojo gersah wae.. ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

(Chorus)
                  F
kekarepan pengen uripmu mulyo..
G                      C
 nanging kowe ra gelem rekoso..
Am          Dm             G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
turumu kuwi miring..

Am               Dm
 kenyataan sing ugal-ugalan..
G                  C
 salah dalan kowe loro tenan..
Am           Dm                  G
 ojo gersah wae.. ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

(Chorus)
                  F
kekarepan pengen uripmu mulyo..
G                      C
 nanging kowe ra gelem rekoso..
Am          Dm             G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
turumu kuwi miring..

                  F
kekarepan pengen uripmu mulyo..
G                      C
 nanging kowe ra gelem rekoso..
Am          Dm             G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
turumu kuwi miring..

Am          Dm             G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
turumu kuwi miring..



Jihan Audy - Ngadepi Kenyataan (Aldris Mursyid)

(Intro) D#  D# Fm A# D#..

D#                        D#
 lungguh nang kene.. ning andingku..
D#
 ning ambang wates
     D#
cahyane bengi lan awan..

D#                     D#
 lungguh nang kene.. karo aku..
D#                   D#
 ojo sepaneng sing tenang pikiranmu..

        Fm
kowe ki cah lanang..
         G#           A#      D#
sing kudune kuat ngadepi kenyataan..

Cm               Fm
 kenyataan sing ugal-ugalan..
A#                 D#
 salah dalan kowe loro tenan..
Cm           Fm                  A#
 ojo gersah wae.. ngersulo leda lede..
          D#
mobal pikirane..

(Chorus)
                  G#
kekarepan pengen uripmu mulyo..
A#                     D#
 nanging kowe ra gelem rekoso..
Cm          Fm             A#
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              D#
turumu kuwi miring..

D#                  D#
 sejatine urip kuwi ra bedo..
D#               D#
 kabeh podo kari sawang sinawang..

        Fm
kowe ki cah lanang..
         G#         A#        D#
sing kudune kuat ngadepi kenyataan..

Cm               Fm
 kenyataan sing ugal-ugalan..
A#                 D#
 salah dalan kowe loro tenan..
Cm           Fm                  A#
 ojo gersah wae.. ngersulo leda lede..
          D#
mobal pikirane..

(Chorus)
                  G#
kekarepan pengen uripmu mulyo..
A#                     D#
 nanging kowe ra gelem rekoso..
Cm          Fm             A#
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              D#
turumu kuwi miring..

Cm               Fm
 kenyataan sing ugal-ugalan..
A#                 D#
 salah dalan kowe loro tenan..
Cm           Fm                  A#
 ojo gersah wae.. ngersulo leda lede..
          D#
mobal pikirane..

(Chorus)
                  G#
kekarepan pengen uripmu mulyo..
A#                     D#
 nanging kowe ra gelem rekoso..
Cm          Fm             A#
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              D#
turumu kuwi miring..

                  G#
kekarepan pengen uripmu mulyo..
A#                     D#
 nanging kowe ra gelem rekoso..
Cm          Fm             A#
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              D#
turumu kuwi miring..

Cm          Fm             A#
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              D#
turumu kuwi miring..

Chord Jihan Audy

Chord Jihan Audy - Ngadepi Kenyataan (Aldris Mursyid)

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :