Kunci Gitar Safira Inema - Tresno Terlarang Chord



Capo di fret 5

(Intro) Am Dm E Am
        Dm E Am..

      Am
bengi iki ra ono lintang rembulan..
       E
langit mendung.. tansoyo peteng..
   F             G
nambahi roso.. sedih ati..
Em         Am    E
sing tak rasakke..

    Am
aku wis rumongso wis kebak doso..
       E
njalin tresno karo bojone wong liyo..
    F               G
duh Gusti Allah.. kulo nyuwun..
Em    Am
 pangapuro..

(Chorus)
Dm
wis uwis uwis uwis kangmas..
     Am
lalekno aku..
Dm
wis uwis uwis uwis kangmas..
     Am
lilakno aku..

     E
dewe'e wanito aku yo wanito..
     E
dewe'e duwe roso aku yo duwe roso..
  F                 G
kito pungkasi.. tresno..
Em        Am       E
sing terlarang iki..

  Am
balio marang anak lan bojomu..
   E
atiku loro.. tak gowo lungo..
    F               G   Em     Am
sak pungkurku.. ojo ono wanito liyo..

Dm   G
 mas, senadyan abot roso ati iki
C Bm       Am
   nanging, tresno terlarang iki
     Dm
kudu kito pungkasi, mas
G         E
 aku lilo, aku lilo mas

(Int.) F G Am..
       F G Em Am..

    Am
aku wis rumongso wis kebak doso..
       E
njalin tresno karo bojone wong liyo..
    F               G
duh Gusti Allah.. kulo nyuwun..
Em    Am
 pangapuro..

(Chorus)
Dm
wis uwis uwis uwis kangmas..
     Am
lalekno aku..
Dm
wis uwis uwis uwis kangmas..
     Am
lilakno aku..

     E
dewe'e wanito aku yo wanito..
     E
dewe'e duwe roso aku yo duwe roso..
  F                 G
kito pungkasi.. tresno..
Em        Am       E
sing terlarang iki..

  Am
balio marang anak lan bojomu..
   E
atiku loro.. tak gowo lungo..
    F               G   Em     Am
sak pungkurku.. ojo ono wanito liyo..
 F               G    Em       Am
sak pungkurku.. ojo ono.. wanito liyo..

(Outro) Dm G Am..



Safira Inema - Tresno Terlarang

(Intro) Dm Gm A Dm
        Gm A Dm..

      Dm
bengi iki ra ono lintang rembulan..
       A
langit mendung.. tansoyo peteng..
   Bb            C
nambahi roso.. sedih ati..
Am         Dm    A
sing tak rasakke..

    Dm
aku wis rumongso wis kebak doso..
       A
njalin tresno karo bojone wong liyo..
    Bb              C
duh Gusti Allah.. kulo nyuwun..
Am    Dm
 pangapuro..

(Chorus)
Gm
wis uwis uwis uwis kangmas..
     Dm
lalekno aku..
Gm
wis uwis uwis uwis kangmas..
     Dm
lilakno aku..

     A
dewe'e wanito aku yo wanito..
     A
dewe'e duwe roso aku yo duwe roso..
  Bb                C
kito pungkasi.. tresno..
Am        Dm       A
sing terlarang iki..

  Dm
balio marang anak lan bojomu..
   A
atiku loro.. tak gowo lungo..
    Bb              C   Am     Dm
sak pungkurku.. ojo ono wanito liyo..

Gm   C
 mas, senadyan abot roso ati iki
F Em       Dm
   nanging, tresno terlarang iki
     Gm
kudu kito pungkasi, mas
C         A
 aku lilo, aku lilo mas

(Int.) Bb C Dm..
       Bb C Am Dm..

    Dm
aku wis rumongso wis kebak doso..
       A
njalin tresno karo bojone wong liyo..
    Bb              C
duh Gusti Allah.. kulo nyuwun..
Am    Dm
 pangapuro..

(Chorus)
Gm
wis uwis uwis uwis kangmas..
     Dm
lalekno aku..
Gm
wis uwis uwis uwis kangmas..
     Dm
lilakno aku..

     A
dewe'e wanito aku yo wanito..
     A
dewe'e duwe roso aku yo duwe roso..
  Bb                C
kito pungkasi.. tresno..
Am        Dm       A
sing terlarang iki..

  Dm
balio marang anak lan bojomu..
   A
atiku loro.. tak gowo lungo..
    Bb              C   Am     Dm
sak pungkurku.. ojo ono wanito liyo..
 Bb              C    Am       Dm
sak pungkurku.. ojo ono.. wanito liyo..

(Outro) Gm C Dm..

Chord Safira Inema - Tresno Terlarang

Lihat Semua :