Kunci Gitar Safira Inema - Rasane Ati



Capo di fret 1

(Intro) C D G
        Em Am D G..

G                  C
 rasane.. ning ati iki..
D                      G
 tambah sayang marang awakmu..
Em              Am
 ning njero dadaku iki..
D            G
 amung ono jenengmu..

G                 C
 tresnaku marang awakmu..
D                   G
 koyo rembulan ing dalu..
Em                    Am
 maringi padang ing wengi iki..
D                G
 ilangono roso sepi..

(Chorus)
G               C
 sak tenane aku ra.. biso..
D           G
 ngapusi atiku..
Em                 Am
 roso tresno sing ono njero dodo..
D            G
 ora biso sirno..

G                  C
 senadyan.. mung biso ngawasi..
D          G
 adem ati iki..
Em                 Am
 mugi Gusti tansah welas maringi..
D          G
 kuat ati iki..

(Int.) C D G
       Em Am D G

G                 C
 tresnaku marang awakmu..
D                   G
 koyo rembulan ing dalu..
Em                    Am
 maringi padang ing wengi iki..
D                G
 ilangono roso sepi..

(Chorus)
G               C
 sak tenane aku ra.. biso..
D           G
 ngapusi atiku..
Em                 Am
 roso tresno sing ono njero dodo..
D            G
 ora biso sirno..

G                  C
 senadyan.. mung biso ngawasi..
D          G
 adem ati iki..
Em                 Am
 mugi Gusti tansah welas maringi..
D          G
 kuat ati iki..



Safira Inema - Rasane Ati

(Intro) C# D# G#
        Fm A#m D# G#..

G#                 C#
 rasane.. ning ati iki..
D#                     G#
 tambah sayang marang awakmu..
Fm              A#m
 ning njero dadaku iki..
D#           G#
 amung ono jenengmu..

G#                C#
 tresnaku marang awakmu..
D#                  G#
 koyo rembulan ing dalu..
Fm                    A#m
 maringi padang ing wengi iki..
D#               G#
 ilangono roso sepi..

(Chorus)
G#              C#
 sak tenane aku ra.. biso..
D#          G#
 ngapusi atiku..
Fm                 A#m
 roso tresno sing ono njero dodo..
D#           G#
 ora biso sirno..

G#                 C#
 senadyan.. mung biso ngawasi..
D#         G#
 adem ati iki..
Fm                 A#m
 mugi Gusti tansah welas maringi..
D#         G#
 kuat ati iki..

(Int.) C# D# G#
       Fm A#m D# G#

G#                C#
 tresnaku marang awakmu..
D#                  G#
 koyo rembulan ing dalu..
Fm                    A#m
 maringi padang ing wengi iki..
D#               G#
 ilangono roso sepi..

(Chorus)
G#              C#
 sak tenane aku ra.. biso..
D#          G#
 ngapusi atiku..
Fm                 A#m
 roso tresno sing ono njero dodo..
D#           G#
 ora biso sirno..

G#                 C#
 senadyan.. mung biso ngawasi..
D#         G#
 adem ati iki..
Fm                 A#m
 mugi Gusti tansah welas maringi..
D#         G#
 kuat ati iki..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: