Safira Inema - Ra Waras Chord Mudah

    F           E         Am
(mergo wis ra waras ning utekmu..)

(Intro) Am Em F -G Am
        Am Em F -G Am

Am           Em                 Am
loro.. batin iki mbok tinggal lungo..
Am              Em                Am
kowe.. sing tak arep kowe malah lungo..

 Dm                  G
aku wis kebayang pelaminan..
    C                   F
lungguh ambek kowe sesandingan..
     Dm                     F
kowe malah balik karo mantanmu
                     E
sing mbiyen nglarani kamu..

Am            Em              Am
yowis.. tak terimo lek carane ngono..
Am         Em               Am
ojo.. nesu yen aku golek gantimu..

    Dm                    G
sak jane akeh sing ngarep aku..
  C                      F
nanging ku sih setio kepadamu..
  Dm                   F
saiki tak buka lawang atiku
                E
mareng lanang liyane..

(Chorus)
 Am        Em
opo.. karepmu..
     F             G       C
kowe mencak-mencak karo sliraku..
       Dm
mbiyen kowe ninggali..
   Am
saiki njaluk bali..
 F                 E
opo ra isin awakmu iku..

 Am        Em
opo.. karepmu..
     F         G      C
kowe nesu meri karo bojoku..
      Dm
opo kowe mboten trimo..
     Am
yen aku urip mulyo..
   F           E         Am
mergo wis ra waras ning utekmu..

(Int.) Am...
       Am Em F -G Am
       Am Em F -G Am

Am            Em              Am
yowis.. tak terimo lek carane ngono..
Am         Em               Am
ojo.. nesu yen aku golek gantimu..

    Dm                    G
sak jane akeh sing ngarep aku..
  C                      F
nanging ku sih setio kepadamu..
  Dm                   F
saiki tak buka lawang atiku
                E
mareng lanang liyane..

(Chorus)
 Am        Em
opo.. karepmu..
     F             G       C
kowe mencak-mencak karo sliraku..
       Dm
mbiyen kowe ninggali..
   Am
saiki njaluk bali..
 F                 E
opo ra isin awakmu iku..

 Am        Em
opo.. karepmu..
     F         G      C
kowe nesu meri karo bojoku..
      Dm
opo kowe mboten trimo..
     Am
yen aku urip mulyo..
   F           E         Am
mergo wis ra waras ning utekmu..
   F           E         Am
mergo wis ra waras ning utekmu..

Chord Ra Waras