Kunci Gitar Didi Kempot - Aku Kudu Piye



(Intro) Am  E  F Dm E  Am..

Am                E
aku kudu piye.. koyo ora kuat rasane
 Dm      F        Am
urip.. dewe.. tanpo kowe..
  Dm      G            F         Am
nelongso atiku.. netes banyu eluhku
    E
yen aku eling.. karo sliramu..

 Am                     E
aku kudu piye.. koyo ra iso nglalekke
 Dm         F       Am
roso kangen ku.. karo kowe..
  Dm      G       F          Am
dino teko minggu, wulan teko tahun
   E                   Am
tambah kangen pingin mulih kampung..

(Intro) Am F Dm E
        Am F Dm E Am

(Chorus)
  Am
langit ketok mendung
        Dm
nanging ora ono udan
G
pikiran ngalamun
       C           E
mung kelingan seng tak sayang..

(Intro) F Dm E Am

  Am
kangen ning atiku
       Dm
nganti nyusup tulang sum sum
G
awak nganti kuru
       C        E
kari kulit karo balung..

    Dm
yen pancene iki
         Am
wis dadi nasib uripku
  E                 Am
lilo masio abot tak songgo..

 Am                     E
aku kudu piye.. koyo ra iso nglalekke
 Dm         F       Am
roso kangen ku.. karo kowe..
  Dm      G       F          Am
dino teko minggu, wulan teko tahun
   E                   Am
tambah kangen pingin mulih kampung..

(Intro) Am F Dm E
        Am F Dm E Am

(Chorus)
  Am
langit ketok mendung
        Dm
nanging ora ono udan
G
pikiran ngalamun
       C           E
mung kelingan seng tak sayang..

(Intro) F Dm E Am

  Am
kangen ning atiku
       Dm
nganti nyusup tulang sum sum
G
awak nganti kuru
       C        E
kari kulit karo balung..

    Dm
yen pancene iki
         Am
wis dadi nasib uripku
  E                 Am
lilo masio abot tak songgo..
  E                 Am
lilo masio abot tak songgo..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: