Kunci Gitar Safira Inema - Ra Ono Artine



(Intro) C Em Am Em
        F C Dm G C

    C                       C
wes jeru tresno iki njero dodoku..
    A                      Dm
tak pasrahke kabeh kanggo awakmu..
        Fm                     C
nanging saiki mbok sio sio tresnaku
Am           Dm        
kurang opo jane aku..
       G                C
piye maneh.. mbukteke sayangku..

  C                        C
nelongso ati iki nandang kahanan..
    A                      Dm
amergo tulus tresnaku gawe dolanan..
   Fm                    C
saiki kowe wes ra ono perhatian..
            Dm
yen wes ono mbok sayang..
           G                  C
yo wes tak ngalah.. mending kelangan..

(Chorus)
           F               G
yen pancen kowe milih dalanmu dewe
                 C
yo wes ra tak gandoli..
       Em         Am
tak ikhlasne ning ati..
       A             Dm
mugo kowe nemu sing mbok goleki..
    G
aku ngalah yen kanggomu
        C
wes ra ono arti..

           F                    G
yen pancen ono luweh apik kanggomu..
                  C
yo wes ben tak ikhlasno
       Em         Am
nadyan perih ning dodo..
         A              Dm
mugo langgeng karo sing mbok goleki..
    G
aku lilo tak sadari
            C
aku wes ra ono arti..

(Int.) F  G  C Em Am A
       Dm  G  C

  C                        C
nelongso ati iki nandang kahanan..
    A                      Dm
amergo tulus tresnaku gawe dolanan..
   Fm                    C
saiki kowe wes ra ono perhatian..
            Dm
yen wes ono mbok sayang..
           G                  C
yo wes tak ngalah.. mending kelangan..

(Chorus)
           F               G
yen pancen kowe milih dalanmu dewe
                 C
yo wes ra tak gandoli..
       Em         Am
tak ikhlasne ning ati..
       A             Dm
mugo kowe nemu sing mbok goleki..
    G
aku ngalah yen kanggomu
        C
wes ra ono arti..

           F                    G
yen pancen ono luweh apik kanggomu..
                  C
yo wes ben tak ikhlasno
       Em         Am
nadyan perih ning dodo..
         A              Dm
mugo langgeng karo sing mbok goleki..
    G
aku lilo tak sadari
            C
aku wes ra ono arti..

         A              Dm
mugo langgeng karo sing mbok goleki..
    G
aku lilo tak sadari
            C
aku wes ra ono arti..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: