Kunci Gitar Safira Inema - Piye Kabarmu Sayang



Capo di fret 1

(Intro) Am  Dm  G  C E
        Am  Dm  G  C

Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                    C
opo wes mbok ngapuro salahku..
Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                 C
aku tansah eleng salahku..

 Am                       Dm
mbiyen sing wes gawe tatu neng atimu..
      G                    C
nganti saiki.. ra ngerti kabarmu..

(Int.) Dm  Em  Dm  C..
       Dm  C..

(Chorus)
  Am          Em
suwe.. aku tanpo kowe..
  F            C
suwe.. aku nggolei kowe..
  Am         Em
piye.. aku kudu piye..
     F                     C
aku njaluk sepuro.. karo kowe..

  Dm
senadyan mung sedelo..
       Em
pingin ketemu kowe..
    Dm                     C
aku lilo senadyan tanpo ngapuro..

(Int.) Dm  Em  Dm  C..
       Dm  C..

(Chorus)
  Am          Em
suwe.. aku tanpo kowe..
  F            C
suwe.. aku nggolei kowe..
  Am         Em
piye.. aku kudu piye..
     F                     C
aku njaluk sepuro.. karo kowe..

  Dm
senadyan mung sedelo..
       Em
pingin ketemu kowe..
    Dm                     C
aku lilo senadyan tanpo ngapuro..

  Dm
senadyan mung sedelo..
       Em
pingin ketemu kowe..
    Dm                     C
aku lilo senadyan tanpo ngapuro..



Safira Inema - Piye Kabarmu Sayang

(Intro) A#m  D#m  G#  C# F
        A#m  D#m  G#  C#

A#m            D#m
piye kabarmu.. sayang..
G#                   C#
opo wes mbok ngapuro salahku..
A#m            D#m
piye kabarmu.. sayang..
G#                C#
aku tansah eleng salahku..

 A#m                      D#m
mbiyen sing wes gawe tatu neng atimu..
      G#                   C#
nganti saiki.. ra ngerti kabarmu..

(Int.) D#m  Fm  D#m  C#..
       D#m  C#..

(Chorus)
  A#m         Fm
suwe.. aku tanpo kowe..
  F#           C#
suwe.. aku nggolei kowe..
  A#m        Fm
piye.. aku kudu piye..
     F#                    C#
aku njaluk sepuro.. karo kowe..

  D#m
senadyan mung sedelo..
       Fm
pingin ketemu kowe..
    D#m                    C#
aku lilo senadyan tanpo ngapuro..

(Int.) D#m  Fm  D#m  C#..
       D#m  C#..

(Chorus)
  A#m         Fm
suwe.. aku tanpo kowe..
  F#           C#
suwe.. aku nggolei kowe..
  A#m        Fm
piye.. aku kudu piye..
     F#                    C#
aku njaluk sepuro.. karo kowe..

  D#m
senadyan mung sedelo..
       Fm
pingin ketemu kowe..
    D#m                    C#
aku lilo senadyan tanpo ngapuro..

  D#m
senadyan mung sedelo..
       Fm
pingin ketemu kowe..
    D#m                    C#
aku lilo senadyan tanpo ngapuro..
Lihat Semua :

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: