Kunci Gitar Safira Inema - Pilihan Hati



  C      D        G
kowe.. pilihan atiku..
        C        D        G
bakal tak gawe senenge atimu..
  C        D          G
mugo.. langgeng selawase..
       Em           C
sampek Gusti sing misahke..
      D          G
aku tetep karo kowe..

(Intro) C D G Em
        C D G..
        C D G Em
        C D G..

G      D         Em     Bm
 wes suwe kowe karo aku..
C        D          G
 susah seneng dilakoni..
C      D
 tak jaluk kowe..
  Bm           Em
tetep ono ning atiku..
C       D         G
 tulung kancanono uripku..

G     D            Em     Bm
 ra bakal aku karo liyane..
C       D          G
 pilihanku amung kowe..
C     D          Bm     Em
 mugo mugo Gusti ngijabahi..
C      D         G
 kowe aku dadi siji..

(Chorus)
  C      D        G
kowe.. pilihan atiku..
        C        D        G
bakal tak gawe senenge atimu..
  C        D          G
mugo.. langgeng selawase..
       Em           C
sampek Gusti sing misahke..
      D          G
aku tetep karo kowe..

   C   D     G
perco..yo'o aku..
      C     D        G
bakal tak.. sanding awakmu..

(Intro) C D G Em
        C D G..
        C D G Em
        C D G..

G     D            Em     Bm
 ra bakal aku karo liyane..
C       D          G
 pilihanku amung kowe..
C     D          Bm     Em
 mugo mugo Gusti ngijabahi..
C      D         G
 kowe aku dadi siji..

(Chorus)
  C      D        G
kowe.. pilihan atiku..
        C        D        G
bakal tak gawe senenge atimu..
  C        D          G
mugo.. langgeng selawase..
       Em           C
sampek Gusti sing misahke..
      D          G
aku tetep karo kowe..

   C   D     G
perco..yo'o aku..
      C     D        G
bakal tak.. sanding awakmu..
Lihat Semua :

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: