Kunci Gitar Safira Inema - Perih



Capo di fret 2

             G                 Em
isun salah paran.. isun duso paran..
             C                    D
sampek ati riko.. ngocak-ngocak roso..
                 G                   Em
welas sun nong riko.. wes sing ono liyo..
            C                    D
tapi riko tego.. gawe isun ngersulo..

(Intro) G Em C G
        G Em C D

G                  Em
riko hang bengen tau..
            C                 G   D
nancepaken eri.. noring njero ati..
G                  Em
riko hang bengen tau..
           C               G
gawe ati perih.. gawe loro ati..

Am             Bm
 opo mulo riko sengojo..
  C                D
gawe isun.. keloro-loro..

(Chorus)
             G                 Em
isun salah paran.. isun duso paran..
             C                    D
sampek ati riko.. ngocak-ngocak roso..
                 G                   Em
welas sun nong riko.. wes sing ono liyo..
            C                    D
tapi riko tego.. gawe isun ngersulo..

(Intro) G Em C D
        G Em C D

(Chorus)
             G                 Em
isun salah paran.. isun duso paran..
             C                    D
sampek ati riko.. ngocak-ngocak roso..
                 G                   Em
welas sun nong riko.. wes sing ono liyo..
            C                  D
tapi riko tego.. gawe isun ngersulo..

             G                 Em
isun salah paran.. isun duso paran..
             C                    D
sampek ati riko.. ngocak-ngocak roso..
                 G                   Em
welas sun nong riko.. wes sing ono liyo..
            C                  D
tapi riko tego.. gawe isun ngersulo..
              G
gawe isun ngersulo..



Safira Inema - Perih

             A                 F#m
isun salah paran.. isun duso paran..
             D                    E
sampek ati riko.. ngocak-ngocak roso..
                 A                   F#m
welas sun nong riko.. wes sing ono liyo..
            D                    E
tapi riko tego.. gawe isun ngersulo..

(Intro) A F#m D A
        A F#m D E

A                  F#m
riko hang bengen tau..
            D                 A   E
nancepaken eri.. noring njero ati..
A                  F#m
riko hang bengen tau..
           D               A
gawe ati perih.. gawe loro ati..

Bm             C#m
 opo mulo riko sengojo..
  D                E
gawe isun.. keloro-loro..

(Chorus)
             A                 F#m
isun salah paran.. isun duso paran..
             D                    E
sampek ati riko.. ngocak-ngocak roso..
                 A                   F#m
welas sun nong riko.. wes sing ono liyo..
            D                    E
tapi riko tego.. gawe isun ngersulo..

(Intro) A F#m D E
        A F#m D E

(Chorus)
             A                 F#m
isun salah paran.. isun duso paran..
             D                    E
sampek ati riko.. ngocak-ngocak roso..
                 A                   F#m
welas sun nong riko.. wes sing ono liyo..
            D                  E
tapi riko tego.. gawe isun ngersulo..

             A                 F#m
isun salah paran.. isun duso paran..
             D                    E
sampek ati riko.. ngocak-ngocak roso..
                 A                   F#m
welas sun nong riko.. wes sing ono liyo..
            D                  E
tapi riko tego.. gawe isun ngersulo..
              A
gawe isun ngersulo..

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :