Kunci Gitar Safira Inema - Nyikso Batin



Am       Em     F
kesel.. atiku.. sabar ngerteni..
        C
ngempet loro ning ati..
    Dm                   Am
tresno karo kowe.. opo kudu larane..
  F                G          Am
nangis batin.. nganti koyo ngene..

Am
wes mas.. aku sing mundur..
          Em
ketimbang tak teruske
tresnoku dadi tambah ajur
        F
jare cintane bubrah..
roso ati ra nggenah..
      C
aku pengen pisah nanging sliramu wegah

        Am
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
        Em
tresno iki.. udu dolanan
     F     G        C
loro atiku.. ra karuan..

F
tresno sing suci..
     C
saikine tinggal janji..
F        G         C
tangise ati.. dadi bukti..

(Chorus)
     Am                        Em
ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
      F                  C
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Am                            Em
lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
    F           G      C
iso nompo atiku opo anane..

(Int.) Am  Em  F  C
       Am  Em  F G C..

Am
wes mas.. ikhlasno aku..
          Em
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
        F
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
         C
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

      Am
njero dodo.. uwes nerimo..
         Em
aku mung iso ndongo
kowe nggandeng wong wadon liyo
        F          G       C
aku tak sing lungo.. atiku loro..

F
tresno sing suci..
     C
saikine tinggal janji..
F        G         C
tangise ati.. dadi bukti..

(Chorus)
     Am                        Em
ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
      F                  C
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Am                            Em
lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
    F           G      C
iso nompo atiku opo anane..

     Am                        Em
ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
      F                  C
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Am                            Em
lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
    F           G      C
iso nompo atiku opo anane..





Gm       Dm     D#
kesel.. atiku.. sabar ngerteni..
        A#
ngempet loro ning ati..
    Cm                   Gm
tresno karo kowe.. opo kudu larane..
  D#               F          Gm
nangis batin.. nganti koyo ngene..

Gm
wes mas.. aku sing mundur..
          Dm
ketimbang tak teruske
tresnoku dadi tambah ajur
        D#
jare cintane bubrah..
roso ati ra nggenah..
      A#
aku pengen pisah nanging sliramu wegah

        Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
        Dm
tresno iki.. udu dolanan
     D#    F        A#
loro atiku.. ra karuan..

D#
tresno sing suci..
     A#
saikine tinggal janji..
D#       F         A#
tangise ati.. dadi bukti..

(Chorus)
     Gm                        Dm
ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
      D#                 A#
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Gm                            Dm
lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
    D#          F      A#
iso nompo atiku opo anane..

(Int.) Gm  Dm  D#  A#
       Gm  Dm  D# F A#..

Gm
wes mas.. ikhlasno aku..
          Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
        D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
         A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

      Gm
njero dodo.. uwes nerimo..
         Dm
aku mung iso ndongo
kowe nggandeng wong wadon liyo
        D#         F       A#
aku tak sing lungo.. atiku loro..

D#
tresno sing suci..
     A#
saikine tinggal janji..
D#       F         A#
tangise ati.. dadi bukti..

(Chorus)
     Gm                        Dm
ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
      D#                 A#
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Gm                            Dm
lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
    D#          F      A#
iso nompo atiku opo anane..

     Gm                        Dm
ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
      D#                 A#
trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
     Gm                            Dm
lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
    D#          F      A#
iso nompo atiku opo anane..

Chord Safira Inema

Chord Safira Inema - Nyikso Batin

Lihat Semua :