Kunci Gitar Safira Inema - Ninggal Cerito (Purwokerto)



Capo di fret 2

(Intro) C G C..
        F Em F Em F G..

       C         G       C
ning kutho iki.. aku nemoni..
     F               Em
wong sing paling tak tresnani
     F            Em
sing tak sayang sayang..
F        G   F G
tekane mati..

        C       G            C
nanging anane.. mung crito loro..
  F           Em     F           Em
kowe pancen tego.. kowe ra rumongso..
      F             G
anane mung nggawe cidro..

 F            C
aku ngrumangsani..
       G         C
tekaku ra dikarepke ati..
 F          C
aku sadar diri..
       G           C
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
  F      G        Em         Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
  Dm         G           C
kowe lungo.. ninggalke loro loro..
        F        G          Em  Am
ning purwokerto aku nduweni cerito..
  Dm         G             C
kowe ngaboti tresno sing liyo..

(Int.) F G Em Am Dm G C..
       F G Em Am Dm G C..
       Am...
       Am... Am...

       C         G       C
ning kutho iki.. aku nemoni..
     F               Em
wong sing paling tak tresnani
     F            Em
sing tak sayang sayang..
F        G   F G
tekane mati..

        C       G            C
nanging anane.. mung crito loro..
  F           Em     F           Em
kowe pancen tego.. kowe ra rumongso..
      F             G
anane mung nggawe cidro..

 F            C
aku ngrumangsani..
       G         C
tekaku ra dikarepke ati..
 F          C
aku sadar diri..
       G           C
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
  F      G        Em         Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
  Dm         G           C
kowe lungo.. ninggalke loro loro..
        F        G          Em  Am
ning purwokerto aku nduweni cerito..
  Dm         G             C
kowe ngaboti tresno sing liyo..

(Outro) F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Dm G C..
        Am...
        Am... Am...



Safira Inema - Ninggal Cerito (Purwokerto)

(Intro) D A D..
        G F#m G F#m G A..

       D         A       D
ning kutho iki.. aku nemoni..
     G               F#m
wong sing paling tak tresnani
     G            F#m
sing tak sayang sayang..
G        A   G A
tekane mati..

        D       A            D
nanging anane.. mung crito loro..
  G           F#m    G           F#m
kowe pancen tego.. kowe ra rumongso..
      G             A
anane mung nggawe cidro..

 G            D
aku ngrumangsani..
       A         D
tekaku ra dikarepke ati..
 G          D
aku sadar diri..
       A           D
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
  G      A        F#m        Bm
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
  Em         A           D
kowe lungo.. ninggalke loro loro..
        G        A          F#m Bm
ning purwokerto aku nduweni cerito..
  Em         A             D
kowe ngaboti tresno sing liyo..

(Int.) G A F#m Bm Em A D..
       G A F#m Bm Em A D..
       Bm...
       Bm... Bm...

       D         A       D
ning kutho iki.. aku nemoni..
     G               F#m
wong sing paling tak tresnani
     G            F#m
sing tak sayang sayang..
G        A   G A
tekane mati..

        D       A            D
nanging anane.. mung crito loro..
  G           F#m    G           F#m
kowe pancen tego.. kowe ra rumongso..
      G             A
anane mung nggawe cidro..

 G            D
aku ngrumangsani..
       A         D
tekaku ra dikarepke ati..
 G          D
aku sadar diri..
       A           D
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
  G      A        F#m        Bm
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
  Em         A           D
kowe lungo.. ninggalke loro loro..
        G        A          F#m Bm
ning purwokerto aku nduweni cerito..
  Em         A             D
kowe ngaboti tresno sing liyo..

(Outro) G A F#m Bm Em A D..
        G A F#m Bm Em A D..
        Bm...
        Bm... Bm...

lihat juga versi : GuyonWaton – Ninggal Cerito (Purwokerto)

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :