Kunci Gitar GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto)



(Intro) C  F  Em Am Dm G

       C       G       C
ning kutho iki aku nemoni..
     F               Em
wong sing paling tak tresnani
     F            Em
sing tak sayang sayang..
F        G   F G
tekane mati..

        C     G            C
nanging anane mung crito loro..
  F           Em
kowe pancen tego..
  F           Em
kowe ra rumongso..
      F             G
anane mung nggawe cidro..

 F            C
aku ngrumangsani
       G         C -Dm-Em
tekaku ra dikarepke a--ti
 F          C
aku sadar diri..
       G           C
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
  F      G        Em         Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
  Dm       G           C
kowe lungo ninggalke loro loro..
        F        G          Em  Am
ning purwokerto aku nduweni cerito..
  Dm         G             C
kowe ngaboti tresno sing liyo..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G C

       C       G       C
ning kutho iki aku nemoni..
     F               Em
wong sing paling tak tresnani
     F            Em
sing tak sayang sayang..
F        G   F G
tekane mati..

        C     G            C
nanging anane mung crito loro..
  F           Em
kowe pancen tego..
  F           Em
kowe ra rumongso..
      F             G
anane mung nggawe cidro..

 F            C
aku ngrumangsani
       G         C
tekaku ra dikarepke ati
 F          C
aku sadar diri..
       G           C
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
  F      G        Em         Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
  Dm       G           C  Dm Em G
kowe lungo ninggalke loro loro..
        F        G          Em  Am
ning purwokerto aku nduweni cerito..
  Dm         G             C
kowe ngaboti tresno sing liyo..

  F      G        Em         Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
  Dm       G           C
kowe lungo ninggalke loro loro..
        F        G          Em  Am
ning purwokerto aku nduweni cerito..
  Dm         G             C
kowe ngaboti tresno sing liyo..

        F        G          C G/B Am
ning purwokerto aku nduweni ceri..to..
  Dm         G             F
kowe ngaboti tresno sing liyo..
G          C
hu..uuu..uuu..



GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto)

(Intro) G  C  Bm Em Am D

       G       D       G
ning kutho iki aku nemoni..
     C               Bm
wong sing paling tak tresnani
     C            Bm
sing tak sayang sayang..
C        D   C D
tekane mati..

        G     D            G
nanging anane mung crito loro..
  C           Bm
kowe pancen tego..
  C           Bm
kowe ra rumongso..
      C             D
anane mung nggawe cidro..

 C            G
aku ngrumangsani
       D         G -Am-Bm
tekaku ra dikarepke a--ti
 C          G
aku sadar diri..
       D           G
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
  C      D        Bm         Em
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
  Am       D           G
kowe lungo ninggalke loro loro..
        C        D          Bm  Em
ning purwokerto aku nduweni cerito..
  Am         D             G
kowe ngaboti tresno sing liyo..

(Int.) C D Bm Em Am D G
       C D Bm Em Am D G

       G       D       G
ning kutho iki aku nemoni..
     C               Bm
wong sing paling tak tresnani
     C            Bm
sing tak sayang sayang..
C        D   C D
tekane mati..

        G     D            G
nanging anane mung crito loro..
  C           Bm
kowe pancen tego..
  C           Bm
kowe ra rumongso..
      C             D
anane mung nggawe cidro..

 C            G
aku ngrumangsani
       D         G
tekaku ra dikarepke ati
 C          G
aku sadar diri..
       D           G
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
  C      D        Bm         Em
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
  Am       D           G  Am  Bm D
kowe lungo ninggalke loro lo..ro..
        C        D          Bm  Em
ning purwokerto aku nduweni cerito..
  Am         D             G
kowe ngaboti tresno sing liyo..

  C      D        Bm         Em
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
  Am       D           G
kowe lungo ninggalke loro loro..
        C        D          Bm  Em
ning purwokerto aku nduweni cerito..
  Am         D             G
kowe ngaboti tresno sing liyo..

        C        D          G D/F# Em
ning purwokerto aku nduweni ceri...to..
  Am         D             C
kowe ngaboti tresno sing liyo..
D          G
hu..uuu..uuu..
Lihat Semua Chord GuyonWaton
Posted on : by
Related Chords: