Kunci Gitar Safira Inema - Mbiyen Disayang Sayang Chord



Capo di fret 2

(Intro) Am  Em  Dm Am Em Am
        Am  Em  Dm Am Em Am

     Am
ning ati iseh kelingan 
  G             C
loro amergo kelangan..
F          G           C
tresnomu kuwi.. mung kiasan..
      Dm        Am
tak anti-anti.. jebul mbok blenjani
G       Em           Am
janji bebrayan amung ning lathi..

Am
sopo sing ora loro..
  G              C
ditinggal naliko tresno..
F          G           C
ora eling mbiyen ndek semono..
Dm               Am
opo sih kurang.. kebak wangi tresno
G             Em           Am   E
jebul ning mburiku kowe ngeliyo..

(Chorus)
         Am
mbiyen disayang sayang..
       F       G         C
ning saiki tresnoku mbok buang
   Dm          G         C
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  G        Em
saiki sing tak tresno
      Am         E
wis milih liyane..

         Am
mbiyen disayang sayang
        F      G         C
ning saiki tresnamu sing ilang
   Dm          G         C
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  G        Em          Am
saiki dewe dewe yo wis tak ikhlasne..

(Int.) Am  Em  Dm Am Em Am
       Am  Em  Dm Am Em Am

Am
sopo sing ora loro..
  G              C
ditinggal naliko tresno..
F          G           C
ora eling mbiyen ndek semono..
Dm               Am
opo sih kurang.. kebak wangi tresno
G             Em           Am   E
jebul ning mburiku kowe ngeliyo..

(Chorus)
         Am
mbiyen disayang sayang..
       F       G         C
ning saiki tresnoku mbok buang
   Dm          G         C
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  G        Em
saiki sing tak tresno
      Am         E
wis milih liyane..

         Am
mbiyen disayang sayang
        F      G         C
ning saiki tresnamu sing ilang
   Dm          G         C
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  G        Em          Am           E
saiki dewe dewe yo wis tak ikhlasne..

         Am
mbiyen disayang sayang..
       F       G         C
ning saiki tresnoku mbok buang
   Dm          G         C
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  G        Em
saiki sing tak tresno
      Am         E
wis milih liyane..

         Am
mbiyen disayang sayang
        F      G         C
ning saiki tresnamu sing ilang
   Dm          G         C
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  G        Em          Am
saiki dewe dewe yo wis tak ikhlasne..

(Outro) G Em Am..



Safira Inema - Mbiyen Disayang Sayang

(Intro) Bm  F#m  Em Bm F#m Bm
        Bm  F#m  Em Bm F#m Bm

     Bm
ning ati iseh kelingan 
  A             D
loro amergo kelangan..
G          A           D
tresnomu kuwi.. mung kiasan..
      Em        Bm
tak anti-anti.. jebul mbok blenjani
A       F#m          Bm
janji bebrayan amung ning lathi..

Bm
sopo sing ora loro..
  A              D
ditinggal naliko tresno..
G          A           D
ora eling mbiyen ndek semono..
Em               Bm
opo sih kurang.. kebak wangi tresno
A             F#m          Bm   F#
jebul ning mburiku kowe ngeliyo..

(Chorus)
         Bm
mbiyen disayang sayang..
       G       A         D
ning saiki tresnoku mbok buang
   Em          A         D
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  A        F#m
saiki sing tak tresno
      Bm         F#
wis milih liyane..

         Bm
mbiyen disayang sayang
        G      A         D
ning saiki tresnamu sing ilang
   Em          A         D
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  A        F#m         Bm
saiki dewe dewe yo wis tak ikhlasne..

(Int.) Bm  F#m  Em Bm F#m Bm
       Bm  F#m  Em Bm F#m Bm

Bm
sopo sing ora loro..
  A              D
ditinggal naliko tresno..
G          A           D
ora eling mbiyen ndek semono..
Em               Bm
opo sih kurang.. kebak wangi tresno
A             F#m          Bm   F#
jebul ning mburiku kowe ngeliyo..

(Chorus)
         Bm
mbiyen disayang sayang..
       G       A         D
ning saiki tresnoku mbok buang
   Em          A         D
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  A        F#m
saiki sing tak tresno
      Bm         F#
wis milih liyane..

         Bm
mbiyen disayang sayang
        G      A         D
ning saiki tresnamu sing ilang
   Em          A         D
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  A        F#m         Bm           F#
saiki dewe dewe yo wis tak ikhlasne..

         Bm
mbiyen disayang sayang..
       G       A         D
ning saiki tresnoku mbok buang
   Em          A         D
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  A        F#m
saiki sing tak tresno
      Bm         F#
wis milih liyane..

         Bm
mbiyen disayang sayang
        G      A         D
ning saiki tresnamu sing ilang
   Em          A         D
ra ngiro.. yen ngene.. akhire..
  A        F#m         Bm
saiki dewe dewe yo wis tak ikhlasne..

(Outro) A F#m Bm..

Chord Safira Inema - Mbiyen Disayang Sayang

Lihat Semua :