Kunci Gitar Safira Inema - Loro Batin



Capo di fret 4

    Am               Em
lorone awak iki iseh biso tak songgo..
Dm                  Am
nanging.. sing loro batinku..
     Am                 Em
yen aku milih mundur atiku ajur..
     Dm               Am
yen aku milih maju atiku tatu..

(Intro) Am  Dm  G  Am
        Am  Dm  G Em Am

Am                   Dm
aku ra ngiro koyo ngene dadine..
F                C
aku lan kowe di pisahne..
Am                       Dm
amung mergo aku wong ra nduwe..
  G       Em           Am
kowe di jodohne karo liyone..

Am                     D
eleng pancen eleng aku sopo..
F                     C
ora pantes mlaku karo kowe..
Am                    Dm
opo pancen kudu tak iklasne
 G        Em       Am
aku lan kowe cukup sak mene..

(Intro) Am  Dm  G  Am
        Am  Dm  G  Am
        Em  Am..

(Chorus)
 Am                Dm
aku.. wes nyobo nrimo..
  G              C
nanging aku iseh tresno..
 Am               Dm
aku.. wis nyobo lilo..
  G                    C
nanging batinku sing loro..

  Dm
lilo.. tak cobo lilo..
       G                  Am
snajan batinku.. keloro loro..

(Intro) Am  Dm  G  Am
        Am  Dm  G  Am
        Em  Am..

(Chorus)
 Am                Dm
aku.. wes nyobo nrimo..
  G              C
nanging aku iseh tresno..
 Am               Dm
aku.. wis nyobo lilo..
  G                    C
nanging batinku sing loro..

  Dm
lilo.. tak cobo lilo..
       G                  Am
snajan batinku.. keloro loro..



Safira Inema - Loro Batin

    C#m              G#m
lorone awak iki iseh biso tak songgo..
F#m                 C#m
nanging.. sing loro batinku..
     C#m                G#m
yen aku milih mundur atiku ajur..
     F#m              C#m
yen aku milih maju atiku tatu..

(Intro) C#m  F#m  B  C#m
        C#m  F#m  B G#m C#m

C#m                  F#m
aku ra ngiro koyo ngene dadine..
A                E
aku lan kowe di pisahne..
C#m                      F#m
amung mergo aku wong ra nduwe..
  B       G#m          C#m
kowe di jodohne karo liyone..

C#m                    F#
eleng pancen eleng aku sopo..
A                     E
ora pantes mlaku karo kowe..
C#m                   F#m
opo pancen kudu tak iklasne
 B        G#m      C#m
aku lan kowe cukup sak mene..

(Intro) C#m  F#m  B  C#m
        C#m  F#m  B  C#m
        G#m  C#m..

(Chorus)
 C#m               F#m
aku.. wes nyobo nrimo..
  B              E
nanging aku iseh tresno..
 C#m              F#m
aku.. wis nyobo lilo..
  B                    E
nanging batinku sing loro..

  F#m
lilo.. tak cobo lilo..
       B                  C#m
snajan batinku.. keloro loro..

(Intro) C#m  F#m  B  C#m
        C#m  F#m  B  C#m
        G#m  C#m..

(Chorus)
 C#m               F#m
aku.. wes nyobo nrimo..
  B              E
nanging aku iseh tresno..
 C#m              F#m
aku.. wis nyobo lilo..
  B                    E
nanging batinku sing loro..

  F#m
lilo.. tak cobo lilo..
       B                  C#m
snajan batinku.. keloro loro..
Lihat Semua :

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: