Kunci Gitar Safira Inema - Lombok Setan (Endinge Neng Lawang Sewu)



Capo di fret 1

(Intro) F G G  C
        Dm G C..

  C           G/B
lawang sewu dadi seksi
   Am            -G
kandase tresnoku..
F
tanggal siji juli..
     G
dino rebo jam sewelas..
  C           E
kowe ninggal aku..
        Am
mlaku karo cem-cemanmu..
     Dm                    G
loro atiku.. ngrasakke kelangan..

    C        G/B
saumpomo.. kowe ngerti..
  Am
roso tresno iki..
Dm                   G
mesti ora bakal kowe natu ati iki..
    F                  G
kelingan.. sing mbiyen tau..
       C          Am
mbok lakoni karo awakku
         Dm             G          C
nelongso atiku.. kowe mblenjani janji..

F          G
 aku wis kapok lombok..
          C
lomboke setan..
            A
yen we ra kebangetan..
              F
dolanan cem-ceman..
              G
mending golek gantimu..
             C
sing apik atine..

(Chorus)
F
wes kadung ngomong sayang
  G
jebul wes nduwe gandengan
  C
kowe sing tak sayang-sayang
  A
malah mung ninggal kenangan
F
es degan lima ngewunan
   G
kembang mlati ojo dipangan
C
yen we arep dolanan
 A
ati iki dudu lapangan

Dm
cintaku kepadamu
  G                   C Fm C
endinge ning lawang sewu..

(Int.) Am F G E
       Am -G F F#m G..

F          G
 aku wis kapok lombok..
          C
lomboke setan..
            A
yen we ra kebangetan..
              F
dolanan cem-ceman..
              G
mending golek gantimu..
             C
sing apik atine..

(Chorus)
F
wes kadung ngomong sayang
  G
jebul wes nduwe gandengan 
  C
kowe sing tak sayang-sayang
  A
malah mung ninggal kenangan 
F
es degan lima ngewunan
   G
kembang mlati ojo dipangan
C
yen we arep dolanan
 A
ati iki dudu lapangan

Dm
cintaku kepadamu
  G                  (F)
endinge ning lawang sewu..

F
es degan lima ngewunan
   G
kembang mlati ojo dipangan
C
yen we arep dolanan
 A
ati iki dudu lapangan

Dm
cintaku kepadamu
  G                   C Fm C
endinge ning lawang sewu..



Safira Inema - Lombok Setan (Endinge Neng Lawang Sewu)

(Intro) F# G# G# C#
        D#m G# C#..

  C#          G#/C
lawang sewu dadi seksi
   A#m           -G#
kandase tresnoku..
F#
tanggal siji juli..
     G#
dino rebo jam sewelas..
  C#          F
kowe ninggal aku..
        A#m
mlaku karo cem-cemanmu..
     D#m                   G#
loro atiku.. ngrasakke kelangan..

    C#       G#/C
saumpomo.. kowe ngerti..
  A#m
roso tresno iki..
D#m                  G#
mesti ora bakal kowe natu ati iki..
    F#                 G#
kelingan.. sing mbiyen tau..
       C#         A#m
mbok lakoni karo awakku
         D#m            G#         C#
nelongso atiku.. kowe mblenjani janji..

F#         G#
 aku wis kapok lombok..
          C#
lomboke setan..
            A#
yen we ra kebangetan..
              F#
dolanan cem-ceman..
              G#
mending golek gantimu..
             C#
sing apik atine..

(Chorus)
F#
wes kadung ngomong sayang
  G#
jebul wes nduwe gandengan
  C#
kowe sing tak sayang-sayang
  A#
malah mung ninggal kenangan
F#
es degan lima ngewunan
   G#
kembang mlati ojo dipangan
C#
yen we arep dolanan
 A#
ati iki dudu lapangan

D#m
cintaku kepadamu
  G#                  C# F#m C#
endinge ning lawang sewu..

(Int.) A#m F# G# F
       A#m -G# F# Gm G#..

F#         G#
 aku wis kapok lombok..
          C#
lomboke setan..
            A#
yen we ra kebangetan..
              F#
dolanan cem-ceman..
              G#
mending golek gantimu..
             C#
sing apik atine..

(Chorus)
F#
wes kadung ngomong sayang
  G#
jebul wes nduwe gandengan 
  C#
kowe sing tak sayang-sayang
  A#
malah mung ninggal kenangan 
F#
es degan lima ngewunan
   G#
kembang mlati ojo dipangan
C#
yen we arep dolanan
 A#
ati iki dudu lapangan

D#m
cintaku kepadamu
  G#                 (F#)
endinge ning lawang sewu..

F#
es degan lima ngewunan
   G#
kembang mlati ojo dipangan
C#
yen we arep dolanan
 A#
ati iki dudu lapangan

D#m
cintaku kepadamu
  G#                  C# F#m C#
endinge ning lawang sewu..

Chord Safira Inema

Chord Safira Inema - Lombok Setan (Endinge Neng Lawang Sewu)

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :