Kunci Gitar Toto Rahmadi - Wis Cukup



 C     G            Am
opo pancen wis nasibku..
  C7           F
kudu nandang loro..
  Em          Dm             F
weruh kowe gandeng ro wong liyo..

(Intro) C G Am C7 F Em Dm G

  C       G          Am
kowe sing tak anti anti
        C7         F
malah mblenjani janji..
    Em            Dm           F
ora ngerteni kowe sing tak tresnani..

F     G         C  Am
 nengopo kowe tego..
F                   G
 ngelarani aku sing wis kadung jero..

(Chorus)
C           G         Am     C7
wis cukup kowe ngelarani ati..
      F        Em          Dm      G
cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
     C           G          Am     C7
tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
    F            Em
pisahan ro slirahmu
          Dm   G           C
senajan loro.. neng njero ati..

(Int.) G Am C7 F Em Dm G
       C G Am C7 F Em Dm G C G..

 C     G            Am
opo pancen wis nasibku..
  C7           F
kudu nandang loro..
  Em          Dm             F
weruh kowe gandeng ro wong liyo..

  C       G          Am
kowe sing tak anti anti
        C7         F
malah mblenjani janji..
    Em            Dm           F
ora ngerteni kowe sing tak tresnani..

F     G         C  Am
 nengopo kowe tego..
F                   G
 ngelarani aku sing wis kadung jero..

(Chorus)
C           G         Am     C7
wis cukup kowe ngelarani ati..
      F        Em          Dm      G
cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
     C           G          Am     C7
tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
    F            Em
pisahan ro slirahmu
          Dm   G           C  G
senajan loro.. neng njero ati..

C           G         Am     C7
wis cukup kowe ngelarani ati..
      F        Em          Dm      G
cukup semene wae.. aku tak lungo wae..
     C           G          Am     C7
tak ikhlasno yen pancen iki dalane..
    F            Em
pisahan ro slirahmu
          Dm   G           C  G Am
senajan loro.. neng njero ati..
  C7      F            Em
huu.. pisahan ro slirahmu..
          Dm   G           C
senajan loro.. neng njero ati..
Lihat Semua Chord Toto Rahmadi
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.