Kunci Gitar Safira Inema - Jutaan Sayang



Capo di fret 1

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

  C           G         Am Em
roso ati.. ra biso ngapusi..
F        C
 amung kowe..
       Dm             G
sing paling tak tresnani..
F        C
 bedahen dodoku..
    G          Am
yo amung ono kowe..
      F
bakal tak simpen..
      G        C
ning ati selawase..

     C
ra kurang kurang..
G             Am  Em
anggonku berjuang..
F           C
 wis ping jutaan..
      Dm           G
anggonku ngomong sayang..
F         C
 gede tresnoku..
        G          Am
yo mung kanggo awakmu..
       F             G        C
nganti nyowo.. pisah karo rogoku..

(Chorus)
         F     G           C
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       Dm               G         C
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
        F      G          Am
mugo Gusti.. maringi restune..
           Dm         G       C
kowe karo aku.. bahagia selawase..

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

     C
ra kurang kurang..
G             Am  Em
anggonku berjuang..
F           C
 wis ping jutaan..
      Dm           G
anggonku ngomong sayang..
F         C
 gede tresnoku..
        G          Am
yo mung kanggo awakmu..
       F             G        C
nganti nyowo.. pisah karo rogoku..

(Chorus)
         F     G           C
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       Dm               G         C
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
        F      G          Am
mugo Gusti.. maringi restune..
           Dm         G       C
kowe karo aku.. bahagia selawase..

         F     G           C
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       Dm               G         C
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
        F      G          Am
mugo Gusti.. maringi restune..
           Dm         G       C
kowe karo aku.. bahagia selawase..
           Dm         G       C
kowe karo aku.. bahagia selawase..



Safira Inema - Jutaan Sayang

(Intro) C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G#
        C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G# C#..

  C#          G#        A#m Fm
roso ati.. ra biso ngapusi..
F#       C#
 amung kowe..
       D#m            G#
sing paling tak tresnani..
F#       C#
 bedahen dodoku..
    G#         A#m
yo amung ono kowe..
      F#
bakal tak simpen..
      G#       C#
ning ati selawase..

     C#
ra kurang kurang..
G#            A#m Fm
anggonku berjuang..
F#          C#
 wis ping jutaan..
      D#m          G#
anggonku ngomong sayang..
F#        C#
 gede tresnoku..
        G#         A#m
yo mung kanggo awakmu..
       F#            G#       C#
nganti nyowo.. pisah karo rogoku..

(Chorus)
         F#    G#          C#
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       D#m              G#        C#
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
        F#     G#         A#m
mugo Gusti.. maringi restune..
           D#m        G#      C#
kowe karo aku.. bahagia selawase..

(Intro) C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G#
        C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G# C#..

     C#
ra kurang kurang..
G#            A#m Fm
anggonku berjuang..
F#          C#
 wis ping jutaan..
      D#m          G#
anggonku ngomong sayang..
F#        C#
 gede tresnoku..
        G#         A#m
yo mung kanggo awakmu..
       F#            G#       C#
nganti nyowo.. pisah karo rogoku..

(Chorus)
         F#    G#          C#
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       D#m              G#        C#
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
        F#     G#         A#m
mugo Gusti.. maringi restune..
           D#m        G#      C#
kowe karo aku.. bahagia selawase..

         F#    G#          C#
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       D#m              G#        C#
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
        F#     G#         A#m
mugo Gusti.. maringi restune..
           D#m        G#      C#
kowe karo aku.. bahagia selawase..
           D#m        G#      C#
kowe karo aku.. bahagia selawase..

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :