Kunci Gitar Safira Inema - Dada Sayang



Ciptaan : R. Husin Albana

Capo di fret 2

(Intro) Am  Dm  F E Am E
        Am  Dm  F E Am E

Am
 rasane koyo ngene..
      G      C
yen lagi nandang kahanan..
      F          G
tak kuat-kuatne ati..
            C
nadyan loro tenan
        Dm            G         C
sing di karepne.. selawase sesandingan
     Dm       G           Am     E
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Am
 yen pancen mung semene..
    G         C
tresnomu kanggo awakku..
      F          G
yowis kudu tak lilakne..
              C            Dm
nadyan perih atiku, ninggalke aku..
     G             C
kowe malah ro wong liyo..
    Dm             Em    Am   E
aku sadar.. wes ra ono artine..

(Chorus)
           Am
yowis dada sayang
     Dm
dewe wes ra dadi siji
      G
sing ati-ati nggon bebrayan
          C              Em
tak dongakne tresno nyawiji..

  Am
yowis dada sayang
      Dm
lilo ora tak gondeli..
 G
amergo wes kudu sadar
       C
dudu sopo-sopo aku iki..

       Dm                 C
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          G        Em          Am
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Int.) Am  Dm  G  C
       F  Am  F E Am  E

Am
 yen pancen mung semene..
    G         C
tresnomu kanggo awakku..
      F          G
yowis kudu tak lilakne..
              C            Dm
nadyan perih atiku, ninggalke aku..
     G             C
kowe malah ro wong liyo..
    Dm             Em    Am   E
aku sadar.. wes ra ono artine..

(Chorus)
           Am
yowis dada sayang
     Dm
dewe wes ra dadi siji
      G
sing ati-ati nggon bebrayan
          C              Em
tak dongakne tresno nyawiji..

  Am
yowis dada sayang
      Dm
lilo ora tak gondeli..
 G
amergo wes kudu sadar
       C
dudu sopo-sopo aku iki..

       Dm                 C
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          G        Em          Am
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

           Am
yowis dada sayang
     Dm
dewe wes ra dadi siji
      G
sing ati-ati nggon bebrayan
          C              Em
tak dongakne tresno nyawiji..

  Am
yowis dada sayang
      Dm
lilo ora tak gondeli..
 G
amergo wes kudu sadar
       C
dudu sopo-sopo aku iki..

       Dm                 C
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          G        Em          Am
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Outro) E Am..



Safira Inema - Dada Sayang

(Intro) Bm  Em  G F# Bm F#
        Bm  Em  G F# Bm F#

Bm
 rasane koyo ngene..
      A      D
yen lagi nandang kahanan..
      G          A
tak kuat-kuatne ati..
            D
nadyan loro tenan
        Em            A         D
sing di karepne.. selawase sesandingan
     Em       A           Bm     F#
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Bm
 yen pancen mung semene..
    A         D
tresnomu kanggo awakku..
      G          A
yowis kudu tak lilakne..
              D            Em
nadyan perih atiku, ninggalke aku..
     A             D
kowe malah ro wong liyo..
    Em             F#m   Bm   F#
aku sadar.. wes ra ono artine..

(Chorus)
           Bm
yowis dada sayang
     Em
dewe wes ra dadi siji
      A
sing ati-ati nggon bebrayan
          D              F#m
tak dongakne tresno nyawiji..

  Bm
yowis dada sayang
      Em
lilo ora tak gondeli..
 A
amergo wes kudu sadar
       D
dudu sopo-sopo aku iki..

       Em                 D
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          A        F#m         Bm
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Int.) Bm  Em  A  D
       G  Bm  G F# Bm  F#

Bm
 yen pancen mung semene..
    A         D
tresnomu kanggo awakku..
      G          A
yowis kudu tak lilakne..
              D            Em
nadyan perih atiku, ninggalke aku..
     A             D
kowe malah ro wong liyo..
    Em             F#m   Bm   F#
aku sadar.. wes ra ono artine..

(Chorus)
           Bm
yowis dada sayang
     Em
dewe wes ra dadi siji
      A
sing ati-ati nggon bebrayan
          D              F#m
tak dongakne tresno nyawiji..

  Bm
yowis dada sayang
      Em
lilo ora tak gondeli..
 A
amergo wes kudu sadar
       D
dudu sopo-sopo aku iki..

       Em                 D
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          A        F#m         Bm
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

           Bm
yowis dada sayang
     Em
dewe wes ra dadi siji
      A
sing ati-ati nggon bebrayan
          D              F#m
tak dongakne tresno nyawiji..

  Bm
yowis dada sayang
      Em
lilo ora tak gondeli..
 A
amergo wes kudu sadar
       D
dudu sopo-sopo aku iki..

       Em                 D
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
          A        F#m         Bm
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Outro) F# Bm..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: