Kunci Gitar Safira Inema - Aku Wes Iklas



Am                    Em
aku wes lilo.. karo kowe sing lungo..
F
aku wes ikhlas..
       C
karo kowe sing tanpo welas..
Am                   Em
aku wes kuat.. saiki wes ora sambat..
   F                         C
mergo tresno suci.. ra kudu nduweni..

(Intro) Am Em F C
        Am Em F C

(Chorus)
Am                    Em
aku wes lilo.. karo kowe sing lungo..
F
aku wes ikhlas..
       C
karo kowe sing tanpo welas..
Am                   Em
aku wes kuat.. saiki wes ora sambat..
   F                         C
mergo tresno suci.. ra kudu nduweni..

  Dm                 Em
siji panyuwunku mugo aku sing loro
    Dm            G          C
ora ono wong liyo sing koyo aku..

  Em            Am
umpomo kowe ono wektu kanggo aku
 F                         C
aku mung pengen takon saktenane..
 Em                Am
opo salahku.. karo kowe..
  F                    C
tegane kowe mutus tali tresno..

  Dm
nanging saiki aku
          Em
wis iklas kelangan kowe
     Dm          G           C
mugo kowe urip seneng karo liyane..

(Int.) Am...

(Chorus)
Am                    Em
aku wes lilo.. karo kowe sing lungo..
F
aku wes ikhlas..
       C
karo kowe sing tanpo welas..
Am                   Em
aku wes kuat.. saiki wes ora sambat..
   F                         C
mergo tresno suci.. ra kudu nduweni..

  Dm                 Em
siji panyuwunku mugo aku sing loro
    Dm            G          C   Am
ora ono wong liyo sing koyo aku..

(Intro) Am..

  Em            Am
umpomo kowe ono wektu kanggo aku
 F                         C
aku mung pengen takon saktenane..
 Em                Am
opo salahku.. karo kowe..
  F                    C
tegane kowe mutus tali tresno..

  Dm
nanging saiki aku
          Em
wis iklas kelangan kowe
     Dm          G           C
mugo kowe urip seneng karo liyane..



Safira Inema - Aku Wes Iklas

Gm                    Dm
aku wes lilo.. karo kowe sing lungo..
D#
aku wes ikhlas..
       A#
karo kowe sing tanpo welas..
Gm                   Dm
aku wes kuat.. saiki wes ora sambat..
   D#                        A#
mergo tresno suci.. ra kudu nduweni..

(Intro) Gm Dm D# A#
        Gm Dm D# A#

(Chorus)
Gm                    Dm
aku wes lilo.. karo kowe sing lungo..
D#
aku wes ikhlas..
       A#
karo kowe sing tanpo welas..
Gm                   Dm
aku wes kuat.. saiki wes ora sambat..
   D#                        A#
mergo tresno suci.. ra kudu nduweni..

  Cm                 Dm
siji panyuwunku mugo aku sing loro
    Cm            F          A#
ora ono wong liyo sing koyo aku..

  Dm            Gm
umpomo kowe ono wektu kanggo aku
 D#                        A#
aku mung pengen takon saktenane..
 Dm                Gm
opo salahku.. karo kowe..
  D#                   A#
tegane kowe mutus tali tresno..

  Cm
nanging saiki aku
          Dm
wis iklas kelangan kowe
     Cm          F           A#
mugo kowe urip seneng karo liyane..

(Int.) Gm...

(Chorus)
Gm                    Dm
aku wes lilo.. karo kowe sing lungo..
D#
aku wes ikhlas..
       A#
karo kowe sing tanpo welas..
Gm                   Dm
aku wes kuat.. saiki wes ora sambat..
   D#                        A#
mergo tresno suci.. ra kudu nduweni..

  Cm                 Dm
siji panyuwunku mugo aku sing loro
    Cm            F          A#  Gm
ora ono wong liyo sing koyo aku..

(Intro) Gm..

  Dm            Gm
umpomo kowe ono wektu kanggo aku
 D#                        A#
aku mung pengen takon saktenane..
 Dm                Gm
opo salahku.. karo kowe..
  D#                   A#
tegane kowe mutus tali tresno..

  Cm
nanging saiki aku
          Dm
wis iklas kelangan kowe
     Cm          F           A#
mugo kowe urip seneng karo liyane..

Chord Safira Inema

Chord Safira Inema - Aku Wes Iklas

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :