Kunci Gitar Om Wawes X GuyonWaton - Penak Konco


AutoScroll  

Capo pada fret 1

(Intro) Am G F Em
        F-G-Am G F -Am G C C

  C     G/B      Am
Bedo ra nemu dalane
A      Dm                 G
Karo kowe aku rak ono bahagiane
   F      Em            A
Timbang gelo.. mung disio-sio
           Dm     
Ra sah digawe dowo crito iki
    G                    C  C
Tresno ra bakal iso nyawiji..

 C     G/B             Am
Abot kesel sing ngrasakne
A      Dm                   G
Karo kowe anane ming rame wae
  F   Em            A
Soyo ajur.. polahmu soyo ngawur
       Dm
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
   G                    C
Tanpo kelingan janji awale..

   Am          G
Pancen iki udu jodone
   F           C -G/B
Ra sah di peksake
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalane
   F
Percoyo wae..
         G
Gusti mboten nate sare..

(Chorus)
        C         G
Kowe ra tau ngerteni..
      Am          Em
Roso iki kepati-pati
       F                C
Tibo butuh kowe nggolek'i..
      Dm         G
Aku piye kowe ra peduli..

         C             G
Ra perlu ngomongke tresno..
         Am            Em
Yen kuwi mung nggawe loro
         F         C
Ra perlu dolanan roso..
 Dm         G      C  G
Awak dewe penak konco..

(Interlude) Dm G Em Am
            F G C C

   Am           G
Pancen iki dudu jodone
   F           C -G/B
Ra sah di peksake
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalane
   F 
Percoyo wae..
         G
Gusti mboten nate sare..

(Chorus)
        C         G
Kowe ra tau ngerteni..
      Am          Em
Roso iki kepati-pati
       F                C
Tibo butuh kowe nggolek'i..
      Dm         G
Aku piye kowe ra peduli..

         C             G
Ra perlu ngomongke tresno..
         Am            Em
Yen kuwi mung nggawe loro
         F         C
Ra perlu dolanan roso..
 Dm         G      Am G F
Awak dewe penak konco.. ho..
Am          G       F  G
Awak dewe penak konco..

   Am           G
Pancen iki dudu jodone
   F      G    C
Ra sah di peksake..
Lihat semua chord GuyonWaton OM Wawes
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: