Kunci Gitar GuyonWaton Official - Pisah



(Intro) F -G Em  Dm G C..

  F         G           Em
kowe.. sing ono ning atiku
  A            Dm
teko tanpo tak kiro
       G         C
ning tengah sing wis dadi siji..

 F         G           Em
abot.. ninggalke tresnoku..
   A
tanpo ngerti..
 Dm             G        C  Fm C G
opo sebab.. lan kesalahanku..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati
 Dm
aku kudu nrimo..
      G                     C  C7
aku karo kowe.. pancen ora iso..

         F     G
nanging awak dewe..
  Em        A
kudu iso nompo..
        Bb
nompo kahanan sing
            G
raiso di peksa..ke..

(Chorus)
        F     G
netes banyu moto..
    Em            Am
nggawe loro ning njero dodo
 Dm      G
ati iki iseh tresno
        C
kepekso pisah mergo wong tuwo..

  F          G
dudu salahku karo kowe..
  Em          Am
kahanan mekso koyo ngene..
       Dm                     G
mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                 C
sing luwih soko aku..

(Int.) F  Em  Dm  C
       F  Em  Am  Dm G C..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati
 Dm
aku kudu nrimo..
      G                     C   C7
aku karo kowe.. pancen ora iso..

(Chorus)
        F     G
netes banyu moto..
    Em            Am
nggawe loro ning njero dodo
 Dm      G
ati iki iseh tresno
        C
kepekso pisah mergo wong tuwo..

  F          G
dudu salahku karo kowe..
  Em          Am
kahanan mekso koyo ngene..
       Dm                     G
mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                 C  Am
sing luwih soko aku..
          Dm
karo wong liyo..
       G         Am  D
sing luwih soko aku..
          F
karo wong liyo..
         G           C
sing mungkin dudu a..ku..



GuyonWaton Official - Pisah

(Intro) E -F# D#m  C#m F# B..

  E         F#          D#m
kowe.. sing ono ning atiku
  G#           C#m
teko tanpo tak kiro
       F#        B
ning tengah sing wis dadi siji..

 E         F#          D#m
abot.. ninggalke tresnoku..
   G#
tanpo ngerti..
 C#m            F#       B  Em B F#
opo sebab.. lan kesalahanku..

E        F#        D#m      G#m
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       C#m           F#          B
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      E          F#
sumilire angin tengah wengi
            D#m             G#
sing nggawe tentrem ning njero ati
 C#m
aku kudu nrimo..
      F#                    B  B7
aku karo kowe.. pancen ora iso..

         E     F#
nanging awak dewe..
  D#m       G#
kudu iso nompo..
        A
nompo kahanan sing
            F#
raiso di peksa..ke..

(Chorus)
        E     F#
netes banyu moto..
    D#m           G#m
nggawe loro ning njero dodo
 C#m     F#
ati iki iseh tresno
        B
kepekso pisah mergo wong tuwo..

  E          F#
dudu salahku karo kowe..
  D#m         G#m
kahanan mekso koyo ngene..
       C#m                    F#
mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                 B
sing luwih soko aku..

(Int.) E  D#m  C#m  B
       E  D#m  G#m  C#m F# B..

E        F#        D#m      G#m
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       C#m           F#          B
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      E          F#
sumilire angin tengah wengi
            D#m             G#
sing nggawe tentrem ning njero ati
 C#m
aku kudu nrimo..
      F#                    B   B7
aku karo kowe.. pancen ora iso..

(Chorus)
        E     F#
netes banyu moto..
    D#m           G#m
nggawe loro ning njero dodo
 C#m     F#
ati iki iseh tresno
        B
kepekso pisah mergo wong tuwo..

  E          F#
dudu salahku karo kowe..
  D#m         G#m
kahanan mekso koyo ngene..
       C#m                    F#
mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                 B  G#m
sing luwih soko aku..
          C#m
karo wong liyo..
       F#        G#m C#
sing luwih soko aku..
          E
karo wong liyo..
         F#          B
sing mungkin dudu a..ku..
Lihat Semua :

GuyonWaton

Chord Kunci Gitar lainnya: