Kunci Gitar Luki Safara - Ninggal Lungo



Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

    C           G      Am  G
semilir angin.. wengi iki..
       F              G         C
ngangetno dodo seng lagi rindu ati..
  Dm             Am
netes eluh banyu udan..
      Dm      Am
iso nggawe kahanan..
     F           G         C
lilo aku negesne crito kahanan..

 C                G        Am   G
ati iki mengharap kowe kelingan..
           F           G              C
marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan..
    Dm            Am
wes kadung sayang sayange
    Dm          Am
wes kadung jeru jerune
   F         G            C
janji suci tego mbok blenjani..

(Chorus)
 F            G           Em
aku tresno tansah mbok apusi
        Am       Dm
tresno iki ora bali..
        G         C
aku ngenteni kowe nong endi..

 F         G            Em
aku lilo kowe ninggal lungo..
     Am        Dm
ati iki ra kuciwo..
        G           C
jodoh mati marang Kuoso..

(Int.) C...
       F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C..

 C                G        Am   G
ati iki mengharap kowe kelingan..
           F           G              C
marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan..
    Dm            Am
wes kadung sayang sayange
    Dm          Am
wes kadung jeru jerune
   F         G            C
janji suci tego mbok blenjani..

(Chorus)
 F            G           Em
aku tresno tansah mbok apusi
        Am       Dm
tresno iki ora bali..
        G         C
aku ngenteni kowe nong endi..

 F         G            Em
aku lilo kowe ninggal lungo..
     Am        Dm
ati iki ra kuciwo..
        G           C
jodoh mati marang Kuoso..

 F            G           Em
aku tresno tansah mbok apusi
        Am       Dm
tresno iki ora bali..
        G         C
aku ngenteni kowe nong endi..

 F         G            Em
aku lilo kowe ninggal lungo..
     Am        Dm
ati iki ra kuciwo..
        G           C
jodoh mati marang Kuoso..



Luki Safara - Ninggal Lungo

(Intro) G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

    D           A      Bm  A
semilir angin.. wengi iki..
       G              A         D
ngangetno dodo seng lagi rindu ati..
  Em             Bm
netes eluh banyu udan..
      Em      Bm
iso nggawe kahanan..
     G           A         D
lilo aku negesne crito kahanan..

 D                A        Bm   A
ati iki mengharap kowe kelingan..
           G           A              D
marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan..
    Em            Bm
wes kadung sayang sayange
    Em          Bm
wes kadung jeru jerune
   G         A            D
janji suci tego mbok blenjani..

(Chorus)
 G            A           F#m
aku tresno tansah mbok apusi
        Bm       Em
tresno iki ora bali..
        A         D
aku ngenteni kowe nong endi..

 G         A            F#m
aku lilo kowe ninggal lungo..
     Bm        Em
ati iki ra kuciwo..
        A           D
jodoh mati marang Kuoso..

(Int.) D...
       G A F#m Bm
       Em A D..
       G A F#m Bm
       Em A D..

 D                A        Bm   A
ati iki mengharap kowe kelingan..
           G           A              D
marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan..
    Em            Bm
wes kadung sayang sayange
    Em          Bm
wes kadung jeru jerune
   G         A            D
janji suci tego mbok blenjani..

(Chorus)
 G            A           F#m
aku tresno tansah mbok apusi
        Bm       Em
tresno iki ora bali..
        A         D
aku ngenteni kowe nong endi..

 G         A            F#m
aku lilo kowe ninggal lungo..
     Bm        Em
ati iki ra kuciwo..
        A           D
jodoh mati marang Kuoso..

 G            A           F#m
aku tresno tansah mbok apusi
        Bm       Em
tresno iki ora bali..
        A         D
aku ngenteni kowe nong endi..

 G         A            F#m
aku lilo kowe ninggal lungo..
     Bm        Em
ati iki ra kuciwo..
        A           D
jodoh mati marang Kuoso..
Lihat Semua :

Luki Safara

Chord Kunci Gitar lainnya: