Kunci Gitar Northsle feat. Alya Sekar - Wes



(Intro) C G Am Em F  Fm..

C      G    Am           Em
wes cukup.. roso tresno iki..
 F               C         Dm  G
awak dewe wes raiso dadi siji..
  C       G         Am      Em
sepurane aku.. gawe loro atimu..
     F              Fm       C
sing tak jaluk mung pangapuramu..

F       Fm
 kowe kudu ngerti..
C      Am
 roso ati iki..
    Dm             G
senajan mbok blenjani..
       C
iseh kuat tak lakoni..

F          Fm
 nanging kowe..
      C           Am
ora tau ngrumangsani..
         Dm
aku neng kene kelaran..
        G
mergo kowe mung dolanan..

(Chorus)
         C             G
pangapuramu seng tak suwun..
        Am      Em
wes nglarani atimu..
     F          C
lungaku wingi kuwi tulung..
   Dm       G
ngapuranen aku..

Em               Am
 wes cukup tekan semene wae..
      Dm
tresnoku lan tresnamu..
        G                     C
wingi kuwi.. wes raiso dadi siji..

(Int.) C G Am Em
       F G C..
       C G Am Em
       F G C..

F       Fm
 aku raiso nompo..
  C         Am
kowe arep lungo..
       Dm
mung kowe sing tetep 
G               C
ono senajan tak gawe kuciwo..

     F
pangapuranen aku koyo..
  C          Am
gedene tresnamu..
  Dm         G          C
tulung.. ojo ninggalke aku..

(Chorus)
      C           G        Am
wes cukup.. tekan semene wae..
     Em        F
critoku karo kowe..
     C            Dm
lilakke lalekke kabeh..
      G          C
roso iki sak teruse..

         G         Am
sulit nompo kenyataane..
          Em        F
bakal kok ngene akhire..
      C            Dm
tresnoku lan tresnomu..
     G           C   D
ora iso di peksakke..

(Chorus) (Overtone)
     G        D
(aku raiso nompo)
       Em           Bm
kowe kudu ikhlas nompo..
          C            G
yen tresnoku lan tresnamu..
       Am        D
wes raiso dadi siji..

      G        D
(kowe kudu ngerti..)
       Em         Bm
(tresnoku sing saiki..)
          C            G
wes cukup rasah ngomongke tresno
         Am
mending awak dewe..
        D         G  Em
nggolek dalan liyane..

       C               D
(tresnoku lan tresnamu..)
                G      Cm    G
kudu mlaku dewe-dewe.. hu..uuu..



Northsle feat. Alya Sekar - Wes

(Intro) A E F#m C#m D  Dm..

A      E    F#m          C#m
wes cukup.. roso tresno iki..
 D               A         Bm  E
awak dewe wes raiso dadi siji..
  A       E         F#m     C#m
sepurane aku.. gawe loro atimu..
     D              Dm       A
sing tak jaluk mung pangapuramu..

D       Dm
 kowe kudu ngerti..
A      F#m
 roso ati iki..
    Bm             E
senajan mbok blenjani..
       A
iseh kuat tak lakoni..

D          Dm
 nanging kowe..
      A           F#m
ora tau ngrumangsani..
         Bm
aku neng kene kelaran..
        E
mergo kowe mung dolanan..

(Chorus)
         A             E
pangapuramu seng tak suwun..
        F#m     C#m
wes nglarani atimu..
     D          A
lungaku wingi kuwi tulung..
   Bm       E
ngapuranen aku..

C#m              F#m
 wes cukup tekan semene wae..
      Bm
tresnoku lan tresnamu..
        E                     A
wingi kuwi.. wes raiso dadi siji..

(Int.) A E F#m C#m
       D E A..
       A E F#m C#m
       D E A..

D       Dm
 aku raiso nompo..
  A         F#m
kowe arep lungo..
       Bm
mung kowe sing tetep 
E               A
ono senajan tak gawe kuciwo..

     D
pangapuranen aku koyo..
  A          F#m
gedene tresnamu..
  Bm         E          A
tulung.. ojo ninggalke aku..

(Chorus)
      A           E        F#m
wes cukup.. tekan semene wae..
     C#m       D
critoku karo kowe..
     A            Bm
lilakke lalekke kabeh..
      E          A
roso iki sak teruse..

         E         F#m
sulit nompo kenyataane..
          C#m       D
bakal kok ngene akhire..
      A            Bm
tresnoku lan tresnomu..
     E           A   B
ora iso di peksakke..

(Chorus) (Overtone)
     E        B
(aku raiso nompo)
       C#m          G#m
kowe kudu ikhlas nompo..
          A            E
yen tresnoku lan tresnamu..
       F#m       B
wes raiso dadi siji..

      E        B
(kowe kudu ngerti..)
       C#m        G#m
(tresnoku sing saiki..)
          A            E
wes cukup rasah ngomongke tresno
         F#m
mending awak dewe..
        B         E  C#m
nggolek dalan liyane..

       A               B
(tresnoku lan tresnamu..)
                E      Am    E
kudu mlaku dewe-dewe.. hu..uuu..
Lihat Semua :

Alya Sekar

Chord Kunci Gitar lainnya: