Kunci Gitar NorthSle - Ninggal Roso



Capo di fret 4

(Intro) C  F G C Am
        F G C G..

C                     F
 roso iki pernah neng atimu..
G                           C
 senajan sliramu wes ninggalke aku..
C                      F
 mbiyen janji bakal nyawiji..
G                    C
 ning saikine mblenjani..

C                    F
 aku percoyo marang slirahmu..
G                    C       -Bm
 rabakal medot janji setyaku..
Am                      F
 wes cukup ceritoku lan awakmu..
G                        C
 tak ikhlaske yen durung jodohku..

(Intro) F G C..

(Chorus)
F      G             C          Am
 koe lungo ninggal roso tresno iki..
F             G              C
 tresno sing mbiyen mbok langgati..
F     G          C              Am
 saikine koe nyanding ro wong liyo..
F          G          C
 tak trimo kanthi legowo..

(Int.) F G C Am
       F G C..
       F G C Am
       F G C G C..

C                    F
 aku percoyo marang slirahmu..
G                    C
 rabakal medot janji setyaku..
Am                      F
 wes cukup ceritoku lan awakmu..
G                        C
 tak ikhlaske yen durung jodohku..

(Chorus)
F      G             C          Am
 koe lungo ninggal roso tresno iki..
F             G              C
 tresno sing mbiyen mbok langgati..
F     G          C              Am
 saikine koe nyanding ro wong liyo..
F          G          C  D
 tak trimo kanthi legowo..

(Chorus) (Overtone)
G      A             D          Bm
 koe lungo ninggal roso tresno iki..
G             A              D
 tresno sing mbiyen mbok langgati..
G     A          D              Bm
 saikine koe nyanding ro wong liyo..
G          A          D
 tak trimo kanthi legowo..
G          A          D  Bm
 tak trimo kanthi legowo..
G      A        D
 aku lilo koe lungo..



NorthSle - Ninggal Roso

(Intro) E  A B E C#m
        A B E B..

E                     A
 roso iki pernah neng atimu..
B                           E
 senajan sliramu wes ninggalke aku..
E                      A
 mbiyen janji bakal nyawiji..
B                    E
 ning saikine mblenjani..

E                    A
 aku percoyo marang slirahmu..
B                    E       -D#m
 rabakal medot janji setyaku..
C#m                     A
 wes cukup ceritoku lan awakmu..
B                        E
 tak ikhlaske yen durung jodohku..

(Intro) A B E..

(Chorus)
A      B             E          C#m
 koe lungo ninggal roso tresno iki..
A             B              E
 tresno sing mbiyen mbok langgati..
A     B          E              C#m
 saikine koe nyanding ro wong liyo..
A          B          E
 tak trimo kanthi legowo..

(Int.) A B E C#m
       A B E..
       A B E C#m
       A B E B E..

E                    A
 aku percoyo marang slirahmu..
B                    E
 rabakal medot janji setyaku..
C#m                     A
 wes cukup ceritoku lan awakmu..
B                        E
 tak ikhlaske yen durung jodohku..

(Chorus)
A      B             E          C#m
 koe lungo ninggal roso tresno iki..
A             B              E
 tresno sing mbiyen mbok langgati..
A     B          E              C#m
 saikine koe nyanding ro wong liyo..
A          B          E  F#
 tak trimo kanthi legowo..

(Chorus) (Overtone)
B      C#            F#         D#m
 koe lungo ninggal roso tresno iki..
B             C#             F#
 tresno sing mbiyen mbok langgati..
B     C#         F#             D#m
 saikine koe nyanding ro wong liyo..
B          C#         F#
 tak trimo kanthi legowo..
B          C#         F# D#m
 tak trimo kanthi legowo..
B      C#       F#
 aku lilo koe lungo..
Lihat Semua :

NorthSle

Chord Kunci Gitar lainnya: