Kunci Gitar NorthSle feat. Agiff - Tresno Liyane



Capo di fret 2

(Intro) C
        F G C -G Am
        F G C G

  C    G              Am Em
kowe.. sing tak tresnani..
  F            C          G 
tapi malah.. tegane nglarani..
  C         G        Am          Em
kowe.. sing selalu.. tak perjuangke..
  F          C       G 
tapi malah.. disepeleke..

        F        G
nggo ngopo bebarengan
           C    G    Am
yen pancen kowe ra sayang
        F         G
nggo ngopo kowe teko
           C             C7
yen ujunge mung nggawe loro..

    F         G
senajan tresnamu
     Em            Am
iseh kanggo wong liyo..
      F            G           C
mung iso ngempet lerem njero dodo..

(Chorus)
       F       G
yen pancen.. kowe arep..
    C        G      Am
nyanding tresno liyane..
 F           G         C  C7
aku ikhlas.. lahir batine..
  F     G      Em         Am
mugo Gusti.. maringi restune..
  F             G          C
kowe.. nyanding tresno liyane..

(Int.) F G C -G Am
       F G C C7 
       F G Em  Am
       F G C  F -G C..

     F          G
pangapurane kangmas
            Em      Am
yen wis nglarani atimu..
  F           G
jujur aku.. durung iso..
C           C7
nompo slirahmu..
       F        G
pancen iki takdire
        Em       Am
aku.. raiso ro kowe..
      F           G         C  C7
tekan semene.. critoku ro kowe..

(Chorus)
       F       G
yen pancen.. kowe arep..
    C        G      Am
nyanding tresno liyane..
 F           G         C  C7
aku ikhlas.. lahir batine..
  F     G      Em         Am
mugo Gusti.. maringi restune..
  F             G          C
kowe.. nyanding tresno liyane..

      F     G
ikhlasno.. aku..
  C     G            Am
durung iso nyanding slirahmu..
  F            G           C    C7
pangarepku.. kowe oleh penggantiku..
     F       G
sing luweh sayang..
     Em        Am
sing luweh tenanan..
      F           G         C
aku sadar diri raiso dadi siji..

  F             G          C  Am
kowe.. nyanding tresno liyane..
  F             G            F  G C
kowe.. nyanding tresno.. liyane..



NorthSle feat. Agiff - Tresno Liyane

(Intro) D
        G A D -A Bm
        G A D A

  D    A              Bm F#m
kowe.. sing tak tresnani..
  G            D          A 
tapi malah.. tegane nglarani..
  D         A        Bm          F#m
kowe.. sing selalu.. tak perjuangke..
  G          D       A 
tapi malah.. disepeleke..

        G        A
nggo ngopo bebarengan
           D    A    Bm
yen pancen kowe ra sayang
        G         A
nggo ngopo kowe teko
           D             D7
yen ujunge mung nggawe loro..

    G         A
senajan tresnamu
     F#m           Bm
iseh kanggo wong liyo..
      G            A           D
mung iso ngempet lerem njero dodo..

(Chorus)
       G       A
yen pancen.. kowe arep..
    D        A      Bm
nyanding tresno liyane..
 G           A         D  D7
aku ikhlas.. lahir batine..
  G     A      F#m        Bm
mugo Gusti.. maringi restune..
  G             A          D
kowe.. nyanding tresno liyane..

(Int.) G A D -A Bm
       G A D D7 
       G A F#m Bm
       G A D  G -A D..

     G          A
pangapurane kangmas
            F#m     Bm
yen wis nglarani atimu..
  G           A
jujur aku.. durung iso..
D           D7
nompo slirahmu..
       G        A
pancen iki takdire
        F#m      Bm
aku.. raiso ro kowe..
      G           A         D  D7
tekan semene.. critoku ro kowe..

(Chorus)
       G       A
yen pancen.. kowe arep..
    D        A      Bm
nyanding tresno liyane..
 G           A         D  D7
aku ikhlas.. lahir batine..
  G     A      F#m        Bm
mugo Gusti.. maringi restune..
  G             A          D
kowe.. nyanding tresno liyane..

      G     A
ikhlasno.. aku..
  D     A            Bm
durung iso nyanding slirahmu..
  G            A           D    D7
pangarepku.. kowe oleh penggantiku..
     G       A
sing luweh sayang..
     F#m       Bm
sing luweh tenanan..
      G           A         D
aku sadar diri raiso dadi siji..

  G             A          D  Bm
kowe.. nyanding tresno liyane..
  G             A            G  A D
kowe.. nyanding tresno.. liyane..
Lihat Semua :

NorthSle

Chord Kunci Gitar lainnya: