Kunci Gitar NorthSle - Ninggal Janji



(Intro) C G Am Em
        F  G..

C           F                   C
 saktenane.. aku ra ngerti salahku..
                Dm
kowe tego.. ninggal aku..
          G
nglalekke janjimu..

C            F   G           Em
 ra ngelingi.. sopo sing gemati..
Am                Dm
 sopo sing selalu ono nggo kowe..
          G
nanging kowe ro liyane..

Em              Am
 segampang kuwi caramu..
  A           Dm
nglalekke tresno iki..
      G         C            C7
sing mbiyen pernah ngucap janji..

F    G             Em       Am
 bakale bebarengan tekane mati..
        Dm
tanpo sebab.. kowe lungo..
        G
ninggal janji..

(Chorus)
     C              G
kowe sing tak tresnani..
    Am            Em      F
tegane nggawe.. loro ati iki..
    C           Dm
senajan tresno iki..
        G             C
wis tak patenke ning ati..

         G
mung kanggo sliramu
  Am           Em           F
nanging.. kowe malah mblenjani..
         C             Dm     G
janji-janji.. tresno suci iki..
                      C
mungkin wis dalane Gusti..

(Int.) F G Em Am Dm  G..
       E  Am  Bb  G..

Em              Am
 segampang kuwi caramu..
  A           Dm
nglalekke tresno iki..
      G         C            C7
sing mbiyen pernah ngucap janji..

F    G             Em       Am
 bakale bebarengan tekane mati..
        Dm
tanpo sebab.. kowe lungo..
        G
ninggal janji..

(Chorus)
     C              G
kowe sing tak tresnani..
    Am            Em      F
tegane nggawe.. loro ati iki..
    C           Dm
senajan tresno iki..
        G             C
wis tak patenke ning ati..

         G
mung kanggo sliramu
  Am           Em           F
nanging.. kowe malah mblenjani..
         C             Dm     G
janji-janji.. tresno suci iki..
                      C
mungkin wis dalane Gusti..

     C              G
kowe sing tak tresnani..
    Am            Em      F
tegane nggawe.. loro ati iki..
    C           Dm
senajan tresno iki..
        G             C
wis tak patenke ning ati..

         G
mung kanggo sliramu
  Am           Em           F
nanging.. kowe malah mblenjani..
         C             Dm     G
janji-janji.. tresno suci iki..
                      C
mungkin wis dalane Gusti..
Lihat Semua :

NorthSle

Chord Kunci Gitar lainnya: