Kunci Gitar Niken Salindry - Tak Enteni Sak Tekamu



Capo di fret 1

(Intro) Am  C G Am..

C       G        Am
 wengi iki kau kelingan..
C         G        Am
 kelingan naliko pamitan..
      C             G
netes eluhku.. koyo ra lilo..
    Am
nglilakne lungamu..
     C          G          Am
gede tresnoku.. ngancani lungamu..

C         G        Am
 nadyan suwe ra ketemu..
C         G            Am
 tresnoku mung nggo sliramu..
    C               G
aku neng kene setyo ngenteni
    Am
nganti sak tekamu..
       C            G     Am
mergo sliramu.. pepujane atiku..

(Int.) G Am G Am
       Em Am Em Am

(Chorus)
Am               Em
kangen.. aku nandang kangen..
C
kangen sliramu..
Am                Em
kangen.. pingin ketemu..
  C
ketemu sliramu..

 Em                     Am
tak enteni nganti sak tekamu..
 F          G           C
atiku tresnoku ra bakal cidro..

(Int.) G Am G Am
       Em Am Em Am

(Chorus)
Am               Em
kangen.. aku nandang kangen..
C
kangen sliramu..
Am                Em
kangen.. pingin ketemu..
  C
ketemu sliramu..

 Em                     Am
tak enteni nganti sak tekamu..
 F                      G
atiku tresnoku ra bakal cidro..
 Em                     Am
tak enteni nganti sak tekamu
   F        G           C
atiku tresnoku ra bakal cidro..



Chord Niken Salindry - Tak Enteni Sak Tekamu

(Intro) A#m  C# G# A#m..

C#      G#       A#m
 wengi iki kau kelingan..
C#        G#       A#m
 kelingan naliko pamitan..
      C#            G#
netes eluhku.. koyo ra lilo..
    A#m
nglilakne lungamu..
     C#         G#         A#m
gede tresnoku.. ngancani lungamu..

C#        G#       A#m
 nadyan suwe ra ketemu..
C#        G#           A#m
 tresnoku mung nggo sliramu..
    C#              G#
aku neng kene setyo ngenteni
    A#m
nganti sak tekamu..
       C#           G#    A#m
mergo sliramu.. pepujane atiku..

(Int.) G# A#m G# A#m
       Fm A#m Fm A#m

(Chorus)
A#m              Fm
kangen.. aku nandang kangen..
C#
kangen sliramu..
A#m               Fm
kangen.. pingin ketemu..
  C#
ketemu sliramu..

 Fm                     A#m
tak enteni nganti sak tekamu..
 F#         G#          C#
atiku tresnoku ra bakal cidro..

(Int.) G# A#m G# A#m
       Fm A#m Fm A#m

(Chorus)
A#m              Fm
kangen.. aku nandang kangen..
C#
kangen sliramu..
A#m               Fm
kangen.. pingin ketemu..
  C#
ketemu sliramu..

 Fm                     A#m
tak enteni nganti sak tekamu..
 F#                     G#
atiku tresnoku ra bakal cidro..
 Fm                     A#m
tak enteni nganti sak tekamu
   F#       G#          C#
atiku tresnoku ra bakal cidro..

Chord Niken Salindry

Chord Niken Salindry - Tak Enteni Sak Tekamu

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :