Kunci Gitar Niken - Tresnoku Wes Ilang



      Am       Em
tresnoku uwes ilang..
      F         C
wes kebacut kelaran..
   Dm        Am        Dm        G
mergo rosoku iki.. wes terlalu sayang..
      Am      Em        F       C
kok tegone atimu.. gawe loro atiku..
      Dm          E
tresnoku sing tenanan..
          F          E
mung mbok anggep dolanan..

     C      Em       Am
uwes gelo.. wes kebacut cidro..
       F         Dm       G
wes jinjo tenan aku yen kelingan..
  Em                      Am
kelingan mbiyen mbok gawe loro..
     Dm                   G
saikine kowe teko mbaleni tresno..

  C       Em         Am
lungamu.. ninggalke kenangan..
    F          Dm      G
kenangan gawe atiku kelaran..
  Em                 Am
manise esemmu nutupi janji sing semu..
     Dm            G
loro atiku.. wes kadung jeru..

(Chorus)
      Am       Em
tresnoku uwes ilang..
      F         C
wes kebacut kelaran..
   Dm        Am        Dm        G
mergo rosoku iki.. wes terlalu sayang..
      Am      Em        F       C
kok tegone atimu.. gawe loro atiku..
      Dm          E
tresnoku sing tenanan..
          F          E
mung mbok anggep dolanan..

(Int.) Am Em F C
       Dm Am Dm G
       Am Em F C
       Dm Am Dm G..

  C       Em         Am
lungamu.. ninggalke kenangan..
    F          Dm      G
kenangan gawe atiku kelaran..
  Em                 Am
manise esemmu nutupi janji sing semu..
     Dm            G
loro atiku.. wes kadung jeru..

(Chorus)
    Am      Em
opo ora kelingan..
       F          C
mbiyen pernah barengan..
   Dm         Am
janjine ngancani..
       Dm             G
neng kowe sing mblenjani..

     Am        Em
nengopo kowe teko..
     F           C
yen amung gawe loro..
       Dm        E
sing gede pangapuro..
  F           E     Am
jujur aku wes raiso nompo..
 Dm         E    Am
ati iki wes kebacut loro..
Lihat Semua :

Niken Salindry

Chord Kunci Gitar lainnya: