Kunci Gitar Niken Salindry - Mung Biso Nyawang



Capo di fret 3

(Intro) Am...

  Am                     Dm          Am
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
  Am                   G      Am
maruto hangripih sakjroning nolo
  G          Dm     F          Am
rumeseping rasa karoso lir samudro
 F       G                Am
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

  Am              Dm       Am
dewaning asmara kekidung pujo
  Dm          Dm
tetulungo.. marang janma
     F           Am
kang kataman bronto..
  Dm               Am
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
  G         Em            Am
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Am
ora mung janji
      G
tresnaku bakal kabukti
 Dm             F
amung ndiko kangmas
        Am
yekti pepujaning ati
   Am
pindho lir kartiko
    G
wewayangmu katon endah
    Dm           Em        Am
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..

(Intro) Am...

  Am                     Dm          Am
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
  Am                   G      Am
maruto hangripih sakjroning nolo
  G          Dm     F          Am
rumeseping rasa karoso lir samudro
 F       G                Am
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

  Am              Dm       Am
dewaning asmara kekidung pujo
  Dm          Dm
tetulungo.. marang janma
     F           Am
kang kataman bronto..
  Dm               Am
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
  G         Em            Am
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Am
ora mung janji
      G
tresnaku bakal kabukti
 Dm             F
amung ndiko kangmas
        Am
yekti pepujaning ati
   Am
pindho lir kartiko
    G
wewayangmu katon endah
    Dm           Em        Am
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..



Niken Salindry - Mung Biso Nyawang

(Intro) Cm...

  Cm                     Fm          Cm
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
  Cm                   A#     Cm
maruto hangripih sakjroning nolo
  A#         Fm     G#         Cm
rumeseping rasa karoso lir samudro
 G#      A#               Cm
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

  Cm              Fm       Cm
dewaning asmara kekidung pujo
  Fm          Fm
tetulungo.. marang janma
     G#          Cm
kang kataman bronto..
  Fm               Cm
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
  A#        Gm            Cm
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Cm
ora mung janji
      A#
tresnaku bakal kabukti
 Fm             G#
amung ndiko kangmas
        Cm
yekti pepujaning ati
   Cm
pindho lir kartiko
    A#
wewayangmu katon endah
    Fm           Gm        Cm
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..

(Intro) Cm...

  Cm                     Fm          Cm
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
  Cm                   A#     Cm
maruto hangripih sakjroning nolo
  A#         Fm     G#         Cm
rumeseping rasa karoso lir samudro
 G#      A#               Cm
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

  Cm              Fm       Cm
dewaning asmara kekidung pujo
  Fm          Fm
tetulungo.. marang janma
     G#          Cm
kang kataman bronto..
  Fm               Cm
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
  A#        Gm            Cm
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Cm
ora mung janji
      A#
tresnaku bakal kabukti
 Fm             G#
amung ndiko kangmas
        Cm
yekti pepujaning ati
   Cm
pindho lir kartiko
    A#
wewayangmu katon endah
    Fm           Gm        Cm
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..
Lihat Semua Chord Niken Salindry
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.