Kunci Gitar SEBATT's OFFICIAL - Tresno Seng Liyane



Capo di fret 5

(Intro) F G Em A F G C

    C                   F
rabakal aku lali karo kowe..
   Dm                  G
mbiyen tau mlaku bebarengan..
     Em                 A
ning nyatane saiki kowe malah lungo
 Dm          G       C
aku wis ra biso opo opo..

  C                     F
raguno ngulangi crito kabeh iki..
    G                       C
yen pancen wis jodone bakal dadi siji
    Am        A         Dm
yen wis raiso ora sah dipekso..
  G                     C
raguno ngulangi crito wingi..

(Chorus)
         F           G
ora nyongko.. ora ngiro..
              Em                 A
kowe malah ngeboti tresno sing liyane
A            Dm               G
kurang sabar piye lehku njogo ati
            C
dinggo sliramu..

       F           G
ajur tenan.. roso iki..
                Em
tresno sing tak jogo
                Am
malah karo wong liyo
A         Dm             G
le mbayangke.. le ngrasakke
           C
nyesek akhire..

(Int.) F  G  Em  Am A Dm  G  C

        F
kabeh coro tak lakoni..
        C
nganti ora biso lali
        F
pancen iki wis dalane
       G
perpisahan karo kowe..

(Chorus)
         F           G
ora nyongko.. ora ngiro..
              Em                 A
kowe malah ngeboti tresno sing liyane
A            Dm               G
kurang sabar piye lehku njogo ati
            C
dinggo sliramu..

       F           G
ajur tenan.. roso iki..
                Em
tresno sing tak jogo
                Am
malah karo wong liyo
A         Dm             G
le mbayangke.. le ngrasakke
           C
nyesek akhire..

         F           G
ora nyongko.. ora ngiro..
              Em                 Am
kowe malah ngeboti tresno sing liyane
A            Dm               G
kurang sabar piye lehku njogo ati
            C
dinggo sliramu..

       F           G
ajur tenan.. roso iki..
                Em
tresno sing tak jogo
                Am
malah karo wong liyo
A         Dm             G
le mbayangke.. le ngrasakke
           C
nyesek akhire..

          F            G
le mbayangke.. le ngrasakke
          F    G    C F C
nyesek atine.. woo..o..



SEBATT's OFFICIAL - Tresno Seng Liyane

(Intro) A B G#m C# A B E

    E                   A
rabakal aku lali karo kowe..
   F#m                 B
mbiyen tau mlaku bebarengan..
     G#m                C#
ning nyatane saiki kowe malah lungo
 F#m         B       E
aku wis ra biso opo opo..

  E                     A
raguno ngulangi crito kabeh iki..
    B                       E
yen pancen wis jodone bakal dadi siji
    C#m       C#        F#m
yen wis raiso ora sah dipekso..
  B                     E
raguno ngulangi crito wingi..

(Chorus)
         A           B
ora nyongko.. ora ngiro..
              G#m                C#
kowe malah ngeboti tresno sing liyane
C#           F#m              B
kurang sabar piye lehku njogo ati
            E
dinggo sliramu..

       A           B
ajur tenan.. roso iki..
                G#m
tresno sing tak jogo
                C#m
malah karo wong liyo
C#        F#m            B
le mbayangke.. le ngrasakke
           E
nyesek akhire..

(Int.) A  B  G#m  C#m C# F#m  B  E

        A
kabeh coro tak lakoni..
        E
nganti ora biso lali
        A
pancen iki wis dalane
       B
perpisahan karo kowe..

(Chorus)
         A           B
ora nyongko.. ora ngiro..
              G#m                C#
kowe malah ngeboti tresno sing liyane
C#           F#m              B
kurang sabar piye lehku njogo ati
            E
dinggo sliramu..

       A           B
ajur tenan.. roso iki..
                G#m
tresno sing tak jogo
                C#m
malah karo wong liyo
C#        F#m            B
le mbayangke.. le ngrasakke
           E
nyesek akhire..

         A           B
ora nyongko.. ora ngiro..
              G#m                C#m
kowe malah ngeboti tresno sing liyane
C#           F#m              B
kurang sabar piye lehku njogo ati
            E
dinggo sliramu..

       A           B
ajur tenan.. roso iki..
                G#m
tresno sing tak jogo
                C#m
malah karo wong liyo
C#        F#m            B
le mbayangke.. le ngrasakke
           E
nyesek akhire..

          A            B
le mbayangke.. le ngrasakke
          A    B    E A E
nyesek atine.. woo..o..
Lihat Semua Chord SEBATT's OFFICIAL
Posted on : by
Related Chords: