Kunci Gitar Didik Budi - Gunungkidul Duweni Cerito



(Intro) C G Am A Dm  G..

 C      G         Am
opo.. kowe ra kelingan..
          F                    G
ning kuto iki awakmu ninggalke kenangan..
       Em
seko wetan pantai drini
       Am
seko kulon parangtritis
        F         G           C   G
fikirku tenanan jebule mung lamis..

  C               G        Am
gunungkidul.. wes dadi cerito..
         F
kelingan jaman semono..
       G
awakmu karo wong liyo..
    Em                   Am
wes ra kurang-kurang aku ngupayakno..
          Dm
nanging akhire bubaran..
     G               C
mung gari cerito.. loro..

  Em                      Am
weling wekasku mbo sepelekno..
     F         D         G
mung mikir awakmu.. karo wong liyo..

(Chorus)
    C          G        Am       A
kebangeten awakmu.. rosomu uwes ilang..
 F            Em
aku sing berjuang..
       Dm            G
wong liyo sing mbo sayang..

  C           G
lungamu tanpo pamitan
       Am         A
tekomu ngirim undangan..
    F        Em
wes soyo kelaran..
       Dm     G        C
akhire dadi.. tamu undangan..

(Int.) F  Em  Dm G C
       F G E Am Bb G..

  C               G        Am
gunungkidul.. wes dadi cerito..
         F
kelingan jaman semono..
       G
awakmu karo wong liyo..
    Em                   Am
wes ra kurang-kurang aku ngupayakno..
          Dm
nanging akhire bubaran..
     G               C
mung gari cerito.. loro..

  Em                      Am
weling wekasku mbo sepelekno..
     F         D         G
mung mikir awakmu.. karo wong liyo..

(Chorus)
    C          G        Am       A
kebangeten awakmu.. rosomu uwes ilang..
 F            Em
aku sing berjuang..
       Dm            G
wong liyo sing mbo sayang..

  C           G
lungamu tanpo pamitan
       Am         A
tekomu ngirim undangan..
    F        Em
wes soyo kelaran..
       Dm     G        C
akhire dadi.. tamu undangan..

    C          G        Am       A
kebangeten awakmu.. rosomu uwes ilang..
 F            Em
aku sing berjuang..
       Dm            G
wong liyo sing mbo sayang..

  C           G
lungamu tanpo pamitan
       Am         A
tekomu ngirim undangan..
    F        Em
wes soyo kelaran..
       Dm     G        C
akhire dadi.. tamu undangan..
    Dm
wes soyo kelaran..
       G               C
akhire dadi.. tamu undangan..



Didik Budi - Gunungkidul Duweni Cerito

(Intro) G D Em E Am  D..

 G      D         Em
opo.. kowe ra kelingan..
          C                    D
ning kuto iki awakmu ninggalke kenangan..
       Bm
seko wetan pantai drini
       Em
seko kulon parangtritis
        C         D           G   D
fikirku tenanan jebule mung lamis..

  G               D        Em
gunungkidul.. wes dadi cerito..
         C
kelingan jaman semono..
       D
awakmu karo wong liyo..
    Bm                   Em
wes ra kurang-kurang aku ngupayakno..
          Am
nanging akhire bubaran..
     D               G
mung gari cerito.. loro..

  Bm                      Em
weling wekasku mbo sepelekno..
     C         A         D
mung mikir awakmu.. karo wong liyo..

(Chorus)
    G          D        Em       E
kebangeten awakmu.. rosomu uwes ilang..
 C            Bm
aku sing berjuang..
       Am            D
wong liyo sing mbo sayang..

  G           D
lungamu tanpo pamitan
       Em         E
tekomu ngirim undangan..
    C        Bm
wes soyo kelaran..
       Am     D        G
akhire dadi.. tamu undangan..

(Int.) C  Bm  Am D G
       C D B Em F D..

  G               D        Em
gunungkidul.. wes dadi cerito..
         C
kelingan jaman semono..
       D
awakmu karo wong liyo..
    Bm                   Em
wes ra kurang-kurang aku ngupayakno..
          Am
nanging akhire bubaran..
     D               G
mung gari cerito.. loro..

  Bm                      Em
weling wekasku mbo sepelekno..
     C         A         D
mung mikir awakmu.. karo wong liyo..

(Chorus)
    G          D        Em       E
kebangeten awakmu.. rosomu uwes ilang..
 C            Bm
aku sing berjuang..
       Am            D
wong liyo sing mbo sayang..

  G           D
lungamu tanpo pamitan
       Em         E
tekomu ngirim undangan..
    C        Bm
wes soyo kelaran..
       Am     D        G
akhire dadi.. tamu undangan..

    G          D        Em       E
kebangeten awakmu.. rosomu uwes ilang..
 C            Bm
aku sing berjuang..
       Am            D
wong liyo sing mbo sayang..

  G           D
lungamu tanpo pamitan
       Em         E
tekomu ngirim undangan..
    C        Bm
wes soyo kelaran..
       Am     D        G
akhire dadi.. tamu undangan..
    Am
wes soyo kelaran..
       D               G
akhire dadi.. tamu undangan..
Lihat Semua Chord Didik Budi
Posted on : by
Related Chords: