Kunci Gitar Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga



Capo di fret 2

(Intro) G Em Am D

G                  Em
matur nuwun pengalamane..
      C         D         G
ning atiku ra bakal tak lalekke
   Am           D
mbiyen kowe ono ning kene
Bm             Em
ngancani saben dinane
  Am         D       G
nelangsane saiki aku dewe..

(Chorus)
  G                   C
nangis.. aku mung iso nangis
         Bm  Am                D
kelingan awakmu.. kelingan tresnamu..

C         D       C  Bm
saiki wis ra neng kene..
             Em           Am
wes duwe panggon sing kepenak..
         D
sandinge Gusti..

  G                  C
donga.. ketemu lewat donga
           Bm  Am                  D
yen kangen awakmu.. yen kangen tresnamu..

C            D   C  Bm
Gusti tulung gemateni..
            Em             Am
wong sing paling tak tresnani..
           D        (G)
sing terus ono ning ati..

(Int.) G  C  -Bm Am  D
      -C Bm  Em  Am  D
       Am D G Em Am D G

(Chorus)
  G                   C
nangis.. aku mung iso nangis
         Bm  Am                D
kelingan awakmu.. kelingan tresnamu..

C         D       C  Bm
saiki wis ra neng kene..
             Em           Am
wes duwe panggon sing kepenak..
         D
sandinge Gusti..

  G                  C
donga.. ketemu lewat donga
           Bm  Am                  D
yen kangen awakmu.. yen kangen tresnamu..

C            D   C  Bm
Gusti tulung gemateni..
            Em             Am
wong sing paling tak tresnani..
           D        (G)
sing terus ono ning ati..

(Outro) G  -D Em  -D Am

         D           G
sing ono ning njero ati..



Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga

(Intro) A F#m Bm E

A                  F#m
matur nuwun pengalamane..
      D         E         A
ning atiku ra bakal tak lalekke
   Bm           E
mbiyen kowe ono ning kene
C#m            F#m
ngancani saben dinane
  Bm         E       A
nelangsane saiki aku dewe..

(Chorus)
  A                   D
nangis.. aku mung iso nangis
         C#m Bm                E
kelingan awakmu.. kelingan tresnamu..

D         E       D  C#m
saiki wis ra neng kene..
             F#m          Bm
wes duwe panggon sing kepenak..
         E
sandinge Gusti..

  A                  D
donga.. ketemu lewat donga
           C#m Bm                  E
yen kangen awakmu.. yen kangen tresnamu..

D            E   D  C#m
Gusti tulung gemateni..
            F#m            Bm
wong sing paling tak tresnani..
           E        (A)
sing terus ono ning ati..

(Int.) A  D  -C#m Bm  E
      -D C#m  F#m  Bm  E
       Bm E A F#m Bm E A

(Chorus)
  A                   D
nangis.. aku mung iso nangis
         C#m Bm                E
kelingan awakmu.. kelingan tresnamu..

D         E       D  C#m
saiki wis ra neng kene..
             F#m          Bm
wes duwe panggon sing kepenak..
         E
sandinge Gusti..

  A                  D
donga.. ketemu lewat donga
           C#m Bm                  E
yen kangen awakmu.. yen kangen tresnamu..

D            E   D  C#m
Gusti tulung gemateni..
            F#m            Bm
wong sing paling tak tresnani..
           E        (A)
sing terus ono ning ati..

(Outro) A  -E F#m  -E Bm

         E           A
sing ono ning njero ati..
Lihat Semua Chord Mergo Enak
Posted on : by
Related Chords: