Kunci Gitar Mergo Enak - Penakke Wae



(Intro) C Fm  C Fm

C          Em
gek winginane
          Am
malem minggon ro kowe
  F
tanganku tok genggem
         G
jare tresnomu nggo aku
  Em                     Am
wingi kahanane sumringah tenan
           Dm
lah kok saiki ngajak bubaran
      G         C   G
alesanmu wagu tenan..

C       Em       Am
koyo raono liane neng kene
 F                    G
aku ora leren le mikirke kowe
  Em                       Am
padahal kowe sing nglarani aku
           Dm
ninggalke aku milih wong liyo
           G            C
sing tok piker bakal mulyo..

(Chorus)
   F                     G
saiki kowe lagi seneng-senenge
         C           Em
ndono ndene karo yangmu
           A
sing anyar kae..
           Dm               G
aku neng kene.. nambani loroku
              C
sing ora mari mari.. oh..

   F                     G
saiki kowe lagi bungah bungahe
          C             Em
update status pamer yangmu
           A
sing anyar kae..
          Dm               G
penakke wae.. aku dadi ngerti
               C
tresnamu ra tulus suci..

(Int.) F  G  C Em A
       Dm  G  C

C       Em       Am
koyo raono liane neng kene
 F                    G
aku ora leren le mikirke kowe
  Em                       Am
padahal kowe sing nglarani aku
           Dm
ninggalke aku milih wong liyo
           G            C
sing tok piker bakal mulyo..

(Chorus)
   F                     G
saiki kowe lagi seneng-senenge
         C           Em
ndono ndene karo yangmu
           A
sing anyar kae..
           Dm               G
aku neng kene.. nambani loroku
              C
sing ora mari mari.. oh..

   F                     G
saiki kowe lagi bungah bungahe
          C             Em
update status pamer yangmu
           A
sing anyar kae..
          Dm               G
penakke wae.. aku dadi ngerti
               C
tresnamu ra tulus suci..

          Dm                 G
penakke wae.. tak dongakke kowe
                   C
ayem tentrem sak lawase..



Mergo Enak - Penakke Wae

(Intro) G Cm  G Cm

G          Bm
gek winginane
          Em
malem minggon ro kowe
  C
tanganku tok genggem
         D
jare tresnomu nggo aku
  Bm                     Em
wingi kahanane sumringah tenan
           Am
lah kok saiki ngajak bubaran
      D         G   D
alesanmu wagu tenan..

G       Bm       Em
koyo raono liane neng kene
 C                    D
aku ora leren le mikirke kowe
  Bm                       Em
padahal kowe sing nglarani aku
           Am
ninggalke aku milih wong liyo
           D            G
sing tok piker bakal mulyo..

(Chorus)
   C                     D
saiki kowe lagi seneng-senenge
         G           Bm
ndono ndene karo yangmu
           E
sing anyar kae..
           Am               D
aku neng kene.. nambani loroku
              G
sing ora mari mari.. oh..

   C                     D
saiki kowe lagi bungah bungahe
          G             Bm
update status pamer yangmu
           E
sing anyar kae..
          Am               D
penakke wae.. aku dadi ngerti
               G
tresnamu ra tulus suci..

(Int.) C  D  G Bm E
       Am  D  G

G       Bm       Em
koyo raono liane neng kene
 C                    D
aku ora leren le mikirke kowe
  Bm                       Em
padahal kowe sing nglarani aku
           Am
ninggalke aku milih wong liyo
           D            G
sing tok piker bakal mulyo..

(Chorus)
   C                     D
saiki kowe lagi seneng-senenge
         G           Bm
ndono ndene karo yangmu
           E
sing anyar kae..
           Am               D
aku neng kene.. nambani loroku
              G
sing ora mari mari.. oh..

   C                     D
saiki kowe lagi bungah bungahe
          G             Bm
update status pamer yangmu
           E
sing anyar kae..
          Am               D
penakke wae.. aku dadi ngerti
               G
tresnamu ra tulus suci..

          Am                 D
penakke wae.. tak dongakke kowe
                   G
ayem tentrem sak lawase..
Lihat Semua Chord Mergo Enak
Posted on : by
Related Chords: