Kunci Gitar Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu



Capo di fret 2

(Intro) F  Em  Dm G C
        F  Em Am Dm G C

C              Am
 sepine wengi iki tak rasakne
Dm                  G
 mung adem angin koncoku..
C                  Am
 kelingan jaman mbiyen bebarengan..
Dm               G
 ngukir janjine ono waduk baran..

F        G       C           Am
 nanging akhire aku mbok culne..
Dm     G                 C
 janji sing mbiyen mbok ucapke..
F     G          C         Am
 loro atiku.. mergo omonganmu..
Dm    G              C
 kowe ra iso nompo kahananku..

(Intro) F  Em  Dm G C

(Chorus)
                 F
matur suwun wong bagus
       G       C
nggawe loro atiku..
              Dm
senajan abot urip iki
   G           C
ikhlas tak lakoni..

                 F
matur suwun wong bagus
    G         C
ra iso nompo aku..
                Dm
bakal tak buktekne..
     G         C
aku iso urip dewe..

(Int.) F  G  C G/B Am
       Dm  G  C

C              Am
 sepine wengi iki tak rasakne
Dm                  G
 mung adem angin koncoku..
C                  Am
 kelingan jaman mbiyen bebarengan..
Dm               G
 ngukir janjine ono waduk baran..

F        G       C           Am
 nanging akhire aku mbok culne..
Dm     G                 C
 janji sing mbiyen mbok ucapke..
F     G          C         Am
 loro atiku.. mergo omonganmu..
Dm    G              C
 kowe ra iso nompo kahananku..

(Intro) F  Em Am Dm G C

(Chorus)
                 F
matur suwun wong bagus
       G       C
nggawe loro atiku..
              Dm
senajan abot urip iki
   G           C
ikhlas tak lakoni..

                 F
matur suwun wong bagus
    G         C
ra iso nompo aku..
                Dm
bakal tak buktekne..
     G         C
aku iso urip dewe..

                 F
matur suwun wong bagus
       G       C
nggawe loro atiku..
              Dm
senajan abot urip iki
   G           C
ikhlas tak lakoni..

                 F
matur suwun wong bagus
    G         C
ra iso nompo aku..
                Dm
bakal tak buktekne..
     G         C
aku iso urip dewe..



Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu

(Intro) G  F#m  Em A D
        G  F#m Bm Em A D

D              Bm
 sepine wengi iki tak rasakne
Em                  A
 mung adem angin koncoku..
D                  Bm
 kelingan jaman mbiyen bebarengan..
Em               A
 ngukir janjine ono waduk baran..

G        A       D           Bm
 nanging akhire aku mbok culne..
Em     A                 D
 janji sing mbiyen mbok ucapke..
G     A          D         Bm
 loro atiku.. mergo omonganmu..
Em    A              D
 kowe ra iso nompo kahananku..

(Intro) G  F#m  Em A D

(Chorus)
                 G
matur suwun wong bagus
       A       D
nggawe loro atiku..
              Em
senajan abot urip iki
   A           D
ikhlas tak lakoni..

                 G
matur suwun wong bagus
    A         D
ra iso nompo aku..
                Em
bakal tak buktekne..
     A         D
aku iso urip dewe..

(Int.) G  A  D A/C# Bm
       Em  A  D

D              Bm
 sepine wengi iki tak rasakne
Em                  A
 mung adem angin koncoku..
D                  Bm
 kelingan jaman mbiyen bebarengan..
Em               A
 ngukir janjine ono waduk baran..

G        A       D           Bm
 nanging akhire aku mbok culne..
Em     A                 D
 janji sing mbiyen mbok ucapke..
G     A          D         Bm
 loro atiku.. mergo omonganmu..
Em    A              D
 kowe ra iso nompo kahananku..

(Intro) G  F#m Bm Em A D

(Chorus)
                 G
matur suwun wong bagus
       A       D
nggawe loro atiku..
              Em
senajan abot urip iki
   A           D
ikhlas tak lakoni..

                 G
matur suwun wong bagus
    A         D
ra iso nompo aku..
                Em
bakal tak buktekne..
     A         D
aku iso urip dewe..

                 G
matur suwun wong bagus
       A       D
nggawe loro atiku..
              Em
senajan abot urip iki
   A           D
ikhlas tak lakoni..

                 G
matur suwun wong bagus
    A         D
ra iso nompo aku..
                Em
bakal tak buktekne..
     A         D
aku iso urip dewe..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: