Kunci Gitar Lusiana Malala - Mundur Ngalah



Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em
        F  G  C..

C           G           Am
sak umpomonone.. kowe dadi aku..
     F        C
rung bakalan iso nglakoni
Dm           G
sing koyo ngene..

(Intro) F G C G
        G-Am-Bm

    C
aku wes sabar
          G         Am  Em
dinggo merjuangke kowe..
        F
sing ra perlu weruh
C          Dm         G
koyo ngopo ning mripatmu..

      F
wes cukup loro iki..
           Em
cidro sing tak rasakne..
       F
ibarat tali nyrimpet
       G
wis raiso di dandani..

(Chorus)
     C          G
uwes ojo nggandoli..
        Am         Em
lungaku ra bakal bali..
          F             C
yen seh sayang karo dek'e
         Dm         G
mending aku sadar diri..

          C          G
wis entek anggonku sabar..
       Am       Em
sabendino ati ambyar..
       F            C
aku mundur trimo ngalah..
       Dm     G    C
mergo aku wis ra betah..

(Int.) G-Am-Bm-C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm -G C

C           G           Am     Em
sak umpomonone.. kowe dadi aku..
     F        C
rung bakalan iso nglakoni
Dm           G
sing koyo ngene..

    C
aku wes sabar
          G         Am  Em
dinggo merjuangke kowe..
        F
sing ra perlu weruh
C          Dm         G
koyo ngopo ning mripatmu..

      F
wes cukup loro iki..
           Em
cidro sing tak rasakne..
       F
ibarat tali nyrimpet
       G
wis raiso di dandani..

(Chorus)
     C          G
uwes ojo nggandoli..
        Am         Em
lungaku ra bakal bali..
          F             C
yen seh sayang karo dek'e
         Dm         G
mending aku sadar diri..

          C          G
wis entek anggonku sabar..
       Am       Em
sabendino ati ambyar..
       F            C
aku mundur trimo ngalah..
       Dm     G    C
mergo aku wis ra betah..

     C          G
uwes ojo nggandoli..
        Am         Em
lungaku ra bakal bali..
          F             C
yen seh sayang karo dek'e
         Dm         G
mending aku sadar diri..

          C          G
wis entek anggonku sabar..
       Am       Em
sabendino ati ambyar..
       F            C
aku mundur trimo ngalah..
       Dm     G    C
mergo aku wis ra betah..



Lusiana Malala - Mundur Ngalah

(Intro) D A Bm F#m
        G  A  D..

D           A           Bm
sak umpomonone.. kowe dadi aku..
     G        D
rung bakalan iso nglakoni
Em           A
sing koyo ngene..

(Intro) G A D A
        A-Bm-C#m

    D
aku wes sabar
          A         Bm  F#m
dinggo merjuangke kowe..
        G
sing ra perlu weruh
D          Em         A
koyo ngopo ning mripatmu..

      G
wes cukup loro iki..
           F#m
cidro sing tak rasakne..
       G
ibarat tali nyrimpet
       A
wis raiso di dandani..

(Chorus)
     D          A
uwes ojo nggandoli..
        Bm         F#m
lungaku ra bakal bali..
          G             D
yen seh sayang karo dek'e
         Em         A
mending aku sadar diri..

          D          A
wis entek anggonku sabar..
       Bm       F#m
sabendino ati ambyar..
       G            D
aku mundur trimo ngalah..
       Em     A    D
mergo aku wis ra betah..

(Int.) A-Bm-C#m-D A Bm F#m
       G D Em A
       D A Bm F#m
       G D Em -A D

D           A           Bm     F#m
sak umpomonone.. kowe dadi aku..
     G        D
rung bakalan iso nglakoni
Em           A
sing koyo ngene..

    D
aku wes sabar
          A         Bm  F#m
dinggo merjuangke kowe..
        G
sing ra perlu weruh
D          Em         A
koyo ngopo ning mripatmu..

      G
wes cukup loro iki..
           F#m
cidro sing tak rasakne..
       G
ibarat tali nyrimpet
       A
wis raiso di dandani..

(Chorus)
     D          A
uwes ojo nggandoli..
        Bm         F#m
lungaku ra bakal bali..
          G             D
yen seh sayang karo dek'e
         Em         A
mending aku sadar diri..

          D          A
wis entek anggonku sabar..
       Bm       F#m
sabendino ati ambyar..
       G            D
aku mundur trimo ngalah..
       Em     A    D
mergo aku wis ra betah..

     D          A
uwes ojo nggandoli..
        Bm         F#m
lungaku ra bakal bali..
          G             D
yen seh sayang karo dek'e
         Em         A
mending aku sadar diri..

          D          A
wis entek anggonku sabar..
       Bm       F#m
sabendino ati ambyar..
       G            D
aku mundur trimo ngalah..
       Em     A    D
mergo aku wis ra betah..
Lihat Semua :

Lusiana Malala

Chord Kunci Gitar lainnya: