Kunci Gitar Lusiana Malala - Tau Nresnani



                C                D
sak orane aku tau.. nresnani awakmu..
                G
meski mung sepintas.. wektu..
                C               Am
sak orane aku tau.. ngagumi awakmu..
              D                 G
meski sak durunge.. ra ngerti sifatmu..

(Intro) C D G..
        C Am D G..

G                   C            Em
 tego tenan yo sliramu.. dolanan atiku..
Am                          D
sing jelas banget tulus nresnani..
              G
nganti tekan mati..

                 C           Em
tak kirone iso dowo.. dalane cerito
  Am                        D
nanging Gusti maringi dalan liyo
               G
kowe ninggal lungo..

(Chorus)
G                C                D
 sak orane aku tau.. nresnani awakmu..
                G
meski mung sepintas.. wektu..
                C               Am
sak orane aku tau.. ngagumi awakmu..
              D                 G     D
meski sak durunge.. ra ngerti sifatmu..

G
 matur suwun uwes tau ono ning atiku
C
 matur suwun banget uwes ngancani aku
D
 tak kiro awak dewe
                         C
iso gandeng sampek sak dowone wektu
                               D
nanging piye maneh iki wes dalane
                   D
crito tekan ndek wingi
                       G
sak durung medotke tresno
                 G
seng marai atiku iki dadi loro

(Int.) Em...
       C D G Em Am D G..

G                 C           Em
 tak kirone iso dowo.. dalane cerito
  Am                        D
nanging Gusti maringi dalan liyo
               G
kowe ninggal lungo..

(Chorus)
G                C                D
 sak orane aku tau.. nresnani awakmu..
                G
meski mung sepintas.. wektu..
                C               Am
sak orane aku tau.. ngagumi awakmu..
              D                 G
meski sak durunge.. ra ngerti sifatmu..

                  C                 D
setidaknya aku pernah.. mencintai kamu..
              G
walau hanya sepintas waktu..
                  C                 D
setidaknya aku pernah.. mengagumi kamu..
             D               G
walau sebelumnya.. tak tau sifatmu..

G                      C
 matur suwun wes ngeke'i..
             D               G
loro ning atiku.. sing marai tatu..
D           G
 sing marai tatu..



Lusiana Malala - Tau Nresnani

                G                A
sak orane aku tau.. nresnani awakmu..
                D
meski mung sepintas.. wektu..
                G               Em
sak orane aku tau.. ngagumi awakmu..
              A                 D
meski sak durunge.. ra ngerti sifatmu..

(Intro) G A D..
        G Em A D..

D                   G            Bm
 tego tenan yo sliramu.. dolanan atiku..
Em                          A
sing jelas banget tulus nresnani..
              D
nganti tekan mati..

                 G           Bm
tak kirone iso dowo.. dalane cerito
  Em                        A
nanging Gusti maringi dalan liyo
               D
kowe ninggal lungo..

(Chorus)
D                G                A
 sak orane aku tau.. nresnani awakmu..
                D
meski mung sepintas.. wektu..
                G               Em
sak orane aku tau.. ngagumi awakmu..
              A                 D     A
meski sak durunge.. ra ngerti sifatmu..

D
 matur suwun uwes tau ono ning atiku
G
 matur suwun banget uwes ngancani aku
A
 tak kiro awak dewe
                         G
iso gandeng sampek sak dowone wektu
                               A
nanging piye maneh iki wes dalane
                   A
crito tekan ndek wingi
                       D
sak durung medotke tresno
                 D
seng marai atiku iki dadi loro

(Int.) Bm...
       G A D Bm Em A D..

D                 G           Bm
 tak kirone iso dowo.. dalane cerito
  Em                        A
nanging Gusti maringi dalan liyo
               D
kowe ninggal lungo..

(Chorus)
D                G                A
 sak orane aku tau.. nresnani awakmu..
                D
meski mung sepintas.. wektu..
                G               Em
sak orane aku tau.. ngagumi awakmu..
              A                 D
meski sak durunge.. ra ngerti sifatmu..

                  G                 A
setidaknya aku pernah.. mencintai kamu..
              D
walau hanya sepintas waktu..
                  G                 A
setidaknya aku pernah.. mengagumi kamu..
             A               D
walau sebelumnya.. tak tau sifatmu..

D                      G
 matur suwun wes ngeke'i..
             A               D
loro ning atiku.. sing marai tatu..
A           D
 sing marai tatu..

Chord Lusiana Malala

Chord Lusiana Malala - Tau Nresnani

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :